Sayfa 2121/2310 İlkİlk ... 1121162120212071211121192120212121222123213121712221 ... SonSon
Arama sonucu : 18479 madde; 16,961 - 16,968 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/haberaktifcom/status/1892265971596812595

Haber Aktif
    @haberaktifcom
    RTÜK, Özlem Gürses’in TÜSİAD Başkanı Orhan Turhan’ın anlattığı hayat hikayesine, “Şimdi bir Elazığ’ın köyündeki bir çocuğun buralara gelmesi ne kadar şey tartışılır” sözleri nedeniyle, Türkiye’de fırsat eşitliğinin azaldığını ima ettiği gerekçesiyle Sözcü TV’ye para cezası verdi.
    )))))))))))))) Artık bu hikayeleri kimse yemez. Genelkurmay Başkanı Metin Gürak da Mardin Kızıltepe'li. Aaaaa o da ne İlker Başbuğ'un akrabasıymış. Ama İlker Başbuğ'un ağlama duvarında fotoğrafı yok muydu? Artık bu haberlerden herkes bıktı.

Boşuna yazmıyorum, Jüpiter'den Mars'a her yerdeyiz...1887'den mezar var.

https://www.instagram.com/ishakakbay/reel/DDj8QA4IiKh/

Ne garip şu dünya...Kafkasya nereee, Mardin nereee, Kızıltepe nereeee...ama insanız ve istesekte istemesekte bir yerlerde yolumuz birbiriyle kesişiyor...Acılarımız bir, gözyaşlarımızın rengi bir ve mazimiz bir...
    Rana Kara
    @RanaPamir
    Cumhuriyetin kazanımları yeni geldi aklınıza tabi.
    12 Mart askeri darbesinden 15 gün sonra kuruldunuz. İlk genel sekreteriniz Korkut Özal, ikincisi Turgut Özal’dı.
    12 Eylül askeri darbesinden sonra kapatılmayan tek dernektiniz.
    Ülkenin dümeninin islamiyete kırılmasına sessizdiniz. Anaokulları çocuklarına dini eğitim verilmesini sessiz izlediniz. İktidarlarla anlaşıp grevleri ertelettiniz. İşçilerin sendikal haklarını çiğnediniz.
    Cumhuriyet her anlamda eşitlik ve bağımsızlık demekti, umurunuzda olmadı. Abd/ ab ile önce kendi sonra ülkenin bağımsızlığını sattınız. Sadece cebinize giren paraya baktınız.
    Cumhuriyet sayesinde eğitilip, özelleştirmelerle, ihalelerle, vergi aflarıyla, yabancı ortakları Truva atı gibi yurda sokup ülkenin kaynaklarını devrederek zenginleştiniz.
    Cumhuriyete ihanet ettiniz! #Tüsiad
    Ersin Erchin
    @ErsinErchin
    ·
    21s
    Bunun bi de Boğaziçi versiyonu var. Ülkedeki akademi kültürü biterken susmaları yanında, çıkan skandallara asla ses etmediler. Ne zaman bizzat kendilerini vurunca da niye kimse bizi desteklemiyor dediler.

Birimiz hepimiz için ama hepiniz bizim için felsefesi...
    Rana Kara
    @RanaPamir
    ·
    20s
    Boğaziçi’nin fetö ve ayrılıkçı yapıyı nasıl koynunda beslediğini bugün yaşadıkları unutturamaz. Bu nedenle çoğunluk sahip çıkmıyor zaten.
    @erefefik

2. https://x.com/Ahmad___Kanjo/status/1892547604958924805

Ahmad Kanjo
    @Ahmad___Kanjo
    Fark ettiyseniz tabutları, bacakların seviyesinde taşınacak şekilde yapmış Kassam Tugayları.

Omuzların üzerinde tehliller eşliğinde taşınmak Müslümanlara has bir şey.

Direniş bu kadar detayı, böyle bir durumda nasıl düşünebiliyor hala anlaşılması zor gerçekten.
    Linkte video var...
    @erefefik

3. https://x.com/srkntnyldz/status/1892284928198398395

Serkan Tanyildizi
    @srkntnyldz
    Tembelliğe Son!

Japonların hayatı verimli ve disiplinli yaşamak için geliştirdiği 6 teknik var. Eğer sürekli erteleyen, bir işe başlamakta zorlanan ya da motivasyonu çabuk düşen biriysen, bu yöntemler seni değiştirebilir!

Hazırsan başlıyoruz. 🧵⬇️
    Çok faydalı tweet dizisi.
    @erefefik

Hem paylaşıyorsun, hem siliyorsun...
    Okuyucularını merakta bırakıyorsun...

Ihtiyarladığında seni "sülâle evime" almam haaa..!

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Hem paylaşıyorsun, hem siliyorsun...
    Okuyucularını merakta bırakıyorsun...

Ihtiyarladığında seni "sülâle evime" almam haaa..!
    @erefefik

6. Milliyetçi Kavga
    @milliyetcikavga
    ·
    18s
    #SonDakika | Devlet Bahçeli’nin Bilkent Hastanesine kaldırıldığı ve sağlık durumunun çok kötü olduğu iddia edildi.
    Bengü Türk
    @benguturktv
    MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek:

💢Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlığı, dostlarını sevindirecek, düşmanlarını üzecek, hesaplar yapanları kahredecek kadar iyidir.

💢Milyonlarca Ülkücü evladının gönlünden onun için hep şu manevi sesleniş geçmektedir:

💢Ay gökte kaldıkça, ulu kocaların ve aksakallıların duası üzerine olsun.
    @Yildiraycicek9
    Nedim Şener 🇹🇷
    @nedimsener2010
    ·
    3s
    Kalbi milleti için atan aklı devletinde olan Sayın Devlet Bahçeli’yle telefonda konuşup vatanseverler adına geçmiş olsun dileklerini ilettim.
    Tekrar kendisine Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum Sayın
    @dbdevletbahceli
    .................................................. .............
    @erefefik

7. https://x.com/Ferhatarslandr/status/1892799957553299847

Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Sizi hasta yapan ,
    Kanser yapan şeyler.

PFAS

Yapışmaz pişirme kapları (örneğin, Teflon kaplamalar)

Su geçirmez ve leke tutmayan kumaşlar (örneğin, Gore-Tex, Scotchgard)

Gıda ambalajları (örneğin, yağ tutmayan kağıt, fast-food ambalajları)

Yangın söndürme köpükleri (havaalanlarında ve askeri üslerde kullanılır)

Kozmetikler ve kişisel bakım ürünleri (örneğin, bazı su geçirmez maskaralar)
    @erefefik

8. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Tetanoz aşısı bir biyolojik silaha dönüşmeye en uygun araçtır.
    Nasıl?
    Gereksiz ve çok defa uygulanırsa.

Dr. Ferhat Arslan
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ÇOK BÜYÜK PİSLİK VAR.
    TETANOZ

AİLENİZİ KORUYUN
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Bir insana 10 yıl içerisinde herhangi bir nedenle 2. 3. 4. Kez tetanoz aşısı yapılmasının hiçbir tıbbi açıklaması yoktur. Diyelim ki ciddi bir toprak veya toprak ile bulaşlı ,ilişkili bir doku yaralanması var o zaman yapılacak şey TETANOZ IMMUNGLOBULIN dir.
    Ali Erdoğdu

@ARAL6223
    Aynı olay daha bir hafta olmadı bizim başımıza geldi çocuk ayağını burktu acile gittik ayağı atel aldılar doktor dönüp tetanoz aşısını varmı veya ne zaman yaptırdınız diye sordu bende kızıp kendisine tetanoz ne alaka diyince tartıştık sonuçta yaptırmadım
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    20 Şub
    Ne alaka muhteremler ayak burkması ile tetanoz aşısı? Bir söyleyiniz anlatınız rica ediyoruz Sayın
    @sagliklicozum

Bu kişiyi arayıp sorar mısınız?
    piu
    @MgeGksoy583323
    Geçen yaz arı soktu, alerjim olduğu için şiştim ve hastaneye gittim. Hemen antihistaminik ve tetanoz yaptılar. Neden tetanoz diye sorduğumda ben de terslendim.
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    11s
    Arı sokmasına TETANOZ aşısı!
    Beyler bayanlar kaçın.
    Nika Lori
    @NkaLori1
    Hocam merhaba. Dün beni aile hekimliğinden aradılar. 6 haftalık hamileliğiniz varmış, aşılarınıza başlamamız lazım dediler. Ne aşısı dedim?Tetanoz dedi.Sonra bir sürü bi şey daha saydı.Daha kalp atışı duyulmadı bu ne şimdi dedim?Gelin doktorunuzla konuşun dedi.Şaştım.
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    11s
    Sakın ha
    atlas
    @atlas30987542
    O kadar çok tetanos yapıldım ki şimdi kara kara düşünüyorum başıma ne gelecek diye belki 10 tane tetanos vuruldum var mı hocam artık bir çare
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    9s
    Medikal suç! Suç mahali ve uygulayıcısı sorgulanmalıdır
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Tetanos'un laneti Kriptos şehrini kasıp kavurmakta iken kendini ona mahkum etmiş Difteros KARMA'nın belasını ADEM olacaklara yüklüyor ve YÜKLÜlerin bir kısmında ABORTUS kehaneti nevzuhur ediyordu. Romatikus myaljikus her evi tek tek dolaşıp uğruyordu. İnfertilitus ve multiple sklerutus tepeden inen bir sis kümesi gibi etrafa yayılırken birden evet birden
    Ferhatus kuyruklu yıldızı dağıttı hepsini.

Zeus şöyle baktı ve dedi kim bu Ferhatus.

Allahın belası evladım.
    Sizlere Allahın belasıyım.
    .........................................
    @erefefik

Sayfa 2121/2310 İlkİlk ... 1121162120212071211121192120212121222123213121712221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •