Sayfa 213/1009 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    ABD de Halkbank davası tam tarihini bilen var mı ? *? Kimisi 4 mart diyor kimisi 4 mayıs ...........
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Mart ayında başlıyor.
    https://i.hizliresim.com/cI0Q8l.jpg

1 mart'tan 3 mayıs'a ertelendi.

2. Emekli maaş taahhüdü verdiğim TEB de 3 yıllık sürem dolduğu halde E- devletten banka değişikliği için girdiğimde '' banka blokeli '' görünüyor. Şubeyi arıyorum , - bizlik bir şey yok diyorlar. Müşteri temsilciliğine e-posta gönderiyorum dönmüyorlar. Bu durumu yaşayan ve çözen varsa tecrübesine ihtiyacım var.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Emekli maaş taahhüdü verdiğim TEB de 3 yıllık sürem dolduğu halde E- devletten banka değişikliği için girdiğimde '' banka blokeli '' görünüyor. Şubeyi arıyorum , - bizlik bir şey yok diyorlar. Müşteri temsilciliğine e-posta gönderiyorum dönmüyorlar. Bu durumu yaşayan ve çözen varsa tecrübesine ihtiyacım var.
    Kredi iliskiniz yoksa promosyon gününüz dolmasa bile banka engel olamaz size.En fazla kalan kısmı kistelyevm usulü keser.
    Ama kredi borcu olanlara bloke koyuyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Emekli maaş taahhüdü verdiğim TEB de 3 yıllık sürem dolduğu halde E- devletten banka değişikliği için girdiğimde '' banka blokeli '' görünüyor. Şubeyi arıyorum , - bizlik bir şey yok diyorlar. Müşteri temsilciliğine e-posta gönderiyorum dönmüyorlar. Bu durumu yaşayan ve çözen varsa tecrübesine ihtiyacım var.
    Teb, uzak durmaya özen gösterdiğim banka. Allah sabır versin...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Teb, uzak durmaya özen gösterdiğim banka. Allah sabır versin...
    Hangi bankayı tercih edelim.Bende bugüne kadar bir çok banka degistirdim.Her birinin kendine has sorunlari var.
    4x4 banka hiç olmadi bu güne kadar emekliler için.

Önce emekli vatandaşın hizmet aldığı beklentisi olduğu hizmetleri ön planda tutarak degerlendirme yapması daha az sorun yasamasina sebep olacaktır.

Örneğin ben ayda 10-20 eft yaparim eft ucretliyse bana dokunur.
    Bir başka arkadasin eft ile işi yoktur.Onun için baska kriterler ön plandadir.vs...

6.  Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Aktifbank döviz usd repo web sıtelerinde yüzde 2,50 yazılmış. Teyit etmeniz mümkün mü?
    Yukarıdaki arkadaş 200k birden yatırınca 50 baz puan oran düşürmüşler
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. T**'deki ticari temsilcim gelen ödemeleri başka bankada günlük faizde tutmayayım diye yalvardı resmen. Bari bi kaç gün bizde kalsın dedi asdad. Diyemedim utandım o zaman günlük şu kadar faiz kaybımı cebinden ver diye... komik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktif fx ile döviz alarak belli süre sonunda dövizi banka gişesinden elden alan var mı ? Kasım ayında bana 20 bin doları elden vermediler ve fibaya swıft yapmışlardı.
    Para çekmeden 1-2 gün önceden şubeye haber vermeniz gerekiyor (Bu her banka için geçerli)
    Hiç bir banka aynı gün gişeden o kadar tutarı veremez. Mesela TEB 3000 dolar gibi küçük bi rakamı bile bana verememişti. Verince kasada para kalmıyor demişlerdi.
    Dolarizasyonu önleme adına yapılan bir hamle bu bence.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 213/1009 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •