Sayfa 213/293 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon
Arama sonucu : 2341 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Zannedersin ki bu güzel bilanco bize ait değil, piyasadaki gelen bilancolara bakınca uçması lazim ama bizimki tersine gidiyor hayırlısı bakalım

2. Acemilerin kralı nere de acaba? Yorumlasa son gelen bilançoyu..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    Merhaba herkese,

Altını çizdiğim yer daha önceki faaliyet raporlarında yoktu sanırım. Şirket bu paralarla çok güzel yatırımlar yapar umarım.

"Projeden payımıza 111 adet daire ve 24 adet işyeri düşecektir. Şirketin hali hazırda bir kaynak ihtiyacı olmadığından Proje tamamlanıp gerçek değerini buluncaya kadar payımıza düşen daire ve işyerlerinin satışı düşünülmemektedir. Proje sonunda şirketin payına düşen 111 daire ve 24 adet işyerlerinin 2025 yıl sonundaki güncel fiyatlarla satılması halinde minimum 1,7 milyar TL kâr elde edileceği öngörülmektedir."
    Vardı. Belki fiyatlama güncellenmiştir onu hatırlamıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Zannedersin ki bu güzel bilanco bize ait değil, piyasadaki gelen bilancolara bakınca uçması lazim ama bizimki tersine gidiyor hayırlısı bakalım
    Sorun şu hisseyi bilen bile çok az. Bilanço mesajı altına boyle bir şirket mi varmış, AA böyle hisse mi varmış diyor millet Etrafımda onlarca hisse alan adam var ama bu şirketi bilen yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Sorun şu hisseyi bilen bile çok az. Bilanço mesajı altına boyle bir şirket mi varmış, AA böyle hisse mi varmış diyor millet Etrafımda onlarca hisse alan adam var ama bu şirketi bilen yok.
    Yatırım firmasından mesaj gelir normalde. Tüm şirketlerin bilancolari vs... Bunu yollamadilar bile Şaka gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bana ilisilmeyene ben de ilismem..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bana ilisilmeyene ben de ilismem..
    Dayı anladık, aynı şeyi yazıp durma yeter. Hadi alıma başla da sonra malsızz kaldık diye ağlama.

Sayfa 213/293 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •