Sayfa 213/760 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Trade yaparken kaçırdım, başka hisse aldım. Sizlere bol kazançlar.
    güle güle dostum...senin ile birlikte yolculuk yapmak güzeldi...umarım antispek dostumuzun kanalına uymamışsındır...biliyorsun bizim blcyt bu kanalların düşmanıdır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sn Keko teşekkürler.

Geçmiş olsun sn. kazankazan.
    Değerli dostum sn.keko, teveccühün ve güzel sözlerin için -hak etmesem bile- teşekkür ederim.

Blcyt dikkat çekti nihayet son bilançosu ile birlikte. 2017 yılı boyunca yaptığı git gellerden sonra artık rayına girdi görünüyor.
    Bilançolar bozulmaz, aksine satış ve kar rakamları az da olsa düzenli şekilde artmaya devam ederse ben bu şirketten çok ümitli olduğumu belirtmek isterim.
    Umarım yanıltmaz.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

4. Kisada göreceğini görmüştür biline alttaki alıcıların çokluğu tutmak gibi görünse de mal yedirmenin güzel yoludur baştan dediğim gibi uzuncu için büyük sorun yok kisacilara duyurulur karşı cevap hakkınız olamakla birlikte lütfen tartisma noktasına getirmeyelim olayi

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Dışarda fena olmayan oranda mal var

6. Son bir haftadır karsilama orani düşük hevesli olan mali dışarı kacirmaz

7. Örnekte olduğu mal nasıl yakalanmis grafiğini gören uçmuş diyebilir ama henüz ucan kacan yok sadece örnektir bilene

8. geçen hafta sırası ile 2,25 2,27 dirençleri oluşmuş idi..bu gün bu ikisinin de üzeri olan 2,30 u gördük...artık 2,30 ve üzeri kapanışlar yaparsak satış baskısını büyük ölçüde kırarız...buranın üzerindeki kapanışlar güçlenmemizi ve çıkışlarda ivmelenmemizi sağlar...bakalım bizim blcyt bunu başarabilecek mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 213/760 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •