Sayfa 214/500 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by traderage Yazıyı Oku
    SPK'nın dikkatine !!!

Adım adım

UŞAK SERAMİK SOYGUNU

1.TANIŞLAR ŞİRKETLER grubunun yönetiminde bulunan Uşak seramik ve OYAK YATIRIM, birlikte kamuoyuna pembe bir tablo çizerek, (4,70 TL hedef fiyatı (?!) ) beklenti oluşturup insanları bu şirkete yatırım yapmayı sağladılar.
    2.Ardından Uşak Seramik yönetimi beklentinin altında kar açıkladı.
    3.Borsadaki spekülatörleri AÇIĞA SATIŞ, TOPLU SATIŞ yaparak şirketin değerini % -30 civarında düşürdü.
    4.OYAK YATIRIM Uşak Seramik'i yatırım yapılabilir portföyünden çıkartarak, önceden oluşturduğu olumlu beklentiye bir hamle indirdi.
    5. TANIŞLAR grubuna bağlı Uşak Seramik, yaklaşık 2, 5 milyon TL'ye İmam Hatip okulu yaptırdığını ve bunun bir bağış olacağı hususunu şirket yönetimiyle görüşekleri haberini KAP'a gönderdi. Borsada halka açık olan bir şirketi yönetenlerin böyle yüksek meblağda bağış yapma yetkisi var mıdır ?

OYAK YATIRIM borsada faaliyet gösteren şirketleri değerlendirirken ve derecelendirirken yatırımcıların zarar etmemesi hususunda ne kadar hassas ?

OYAK YATIRIM bir şirket hakkında değerlendirme ve derecelendirme yaparken, o şirketin önceki yıllarda sağladığı güvenirliği, finansal şeffaflığı ve ticari ahlakı göz önünde bulunduruyor mu ?!

OYAK YATIRIM için değerlendirme ve derecelendirme yapanlar da denetleniyor mu ?

Kurumsal bir kuruluş olan OYAK YATIRIM 4.70 TL fiyat hedefi ile kağıdın bilanço açıklamasından sonra düştüğü 1,93 TL fiyat aralığı profesyonel şirket değerlendirilmesi kategorisine girer mi ? Bu kadar sapma ya
    A) Profesyonelliğe hiç yakışmayan (!) acemice yapılan bir derecelendirme /değerlendirme işi veya
    B) kasıtlı bir derecendirme/değerlendirme işidir.

TANIŞLAR grubuyla OYAK YATIRIM çalışanları arasında herhangi bir çıkar ilşkisi var mıdır ?!

TANIŞLAR Holding sahiplerinin bir takım cemaat faaliyetleri söz konusu. Bu cemaate bağlı birileri OYAK YATIRIM'ın içine sızmış ve şirketi gereğinden fazla pozitif değerlendirmiş olabilir mi ?
    hep aynı taktik....önce beklenti oluştur ...sonra beklentiyi geri al. Önce olumlu hava...sonra karamsar hava...önce iyi haber, ardından kötü haber....

2. Ses soluk yok bizim tosun düşüşde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. usak hareketli 10 gundur
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

6. uşak seramik

Deneme çalışması
    uşak seramik.jpg

7.  Alıntı Originally Posted by Barpezko Yazıyı Oku
    Tahtayla işi bittiği günde vermiş olduğumuz 4.70 hedef fiyatı, yan yattı çamura battı, kıl oldu yün oldu deyip x.xx fiyata revize ediyoruz tüm yatırımcılarımıza KUCAK dolusu sevgiler der basar gider.
    Arkadaşlar 8 ay önce yazdım. hedef fiyatlara takılmamak lazım. Oyak 4.70 hedef fiyat verdi diye bir şirkete yatırım yapmak bana mantıksız geliyor. 4.70 hedef fiyatı verir 2 ay sonra fiyatı revize ediyoruz diye iki satır yazı gönderir. Siyasilerin bile yalan haberlerle rant sağladığı borsamızda yatırım şirketlerinin verdiği hedef fiyatlara çok takılmamak lazım.

Sayfa 214/500 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •