Sayfa 214/1000 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sabahtan beri mesaj bile yazmadım..sonra....Bu forumda bazı dallamalar türedi...Yeni üye...

Efendim kendimi tanıtayım.Sonra kiminle -hangi sikletle konuştuğunu bil..

Varoşlardan çıktık...ve zamanın öys sayısal ilk 1.000 de kendimizi bulduk.Fazla ayrıntıya girmeyeyim..yıllarca en kralından tüm fikir kitaplarını okuduk...Hayatımız sosyal anlamda müzakere ve fikir tartışmalarıyla geçti..Çakalları kuyruğunu bacak arasına sokup yallah....

Söylediğin olaylarda bir zeka ve derinlik olsun..

KUYTUL hocayı severim..Bence müslüman aleminin fikir önderlerindendir..Biz zülmü kimden gelirse gelsin karşısındayız.Bu mavi gözlü UKRAYNALI da olsa...Kavruk FİLİSTİNLİDE olsa değişmez..Bizim MUTLAK ÖNDERİMİZ bize bunu emreder...

Niye dallama diyorum..O zamanlar KUYTULA yapılan zulmu ne kadar eleştirdiğimizi hatta bireysel olarak bizzat desteklediğimi bilmediği halde...burada konuşur...

FİLİSTİN DE BİZİM-DOĞU TÜRKİSTANDA BİZİM-KUYTULDA BİZİM-Ukraynalı mazlumlarda bizim...

FORUM KURALLARI: normalde bu cevabı yazmazdım..ama İLK TAŞI ATAN KAŞINMIŞTIR VE HAKSIZDIR...Cevap vermezsen vites yükseltir..bu kadim gerçeğe binaen cevap hakkı kullanılmıştır.

ADİOS1....

2. Terör saldırısımış ölen yaralananlar varmış
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. *Bakan Yerlikaya: Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. SON DAKİKA | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır."
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    SON DAKİKA | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

Memlekete geçmiş olsun. Ardından ne çıkacak bakalım...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    poz 15 bin pivan zarara girince, tabi yönetmesi zor oluyor... algı bozuluyor

büyük resimde birşey gördüm...

olabilirde, olmayabilirde...

olacaksa, bugün başlarmıııı başlamazmı ?

bilmiyom

bunun maliyetide kötü oldu ama 981700 bi şort
    BOĞALAR tehlikenin farkında... şarjör üstüne jarjör yakıyorlar

982400 şort yazdın vermedi

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    SON DAKİKA | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

Dün Bahçeli çıkışı.
    Bugün terör saldırısı.

8. açılımın ilk adımları bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 214/1000 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •