küt diye düşürecek hali yok yavaş yavaş
biraz longcu biraz shortçu .......çuvalın durumuna göre
İster hızlı çıksın yavaş düşsün ister yavaş çıksın hızlı düşsün ister yavaş çıksın yavaş düşsün isterse hızlı çıksın hızlı düşsün tohatlı abi, herif ne yaparsa yapsın biz vobcular her türlü tırtıklarız![]()
Hamdım Piştim Yandım
Ramazandan sonra Türkiye Irak ile pkk ve daeş'i temizlemek için harekata başlayacak. Muhtemelen eş zamanlı olarak Suriye'de de harekat başlatılacak....
Piyon olarak kullandığı pkk/ypg/sdg ve bölgede bulunma gerekçesi olarak gösterdiği Daeş ortadan kaldırılınca, Abd tasını tarağını toplayıp Irak ve Suriye'den çıkmak zorunda kalacak. Irak hükümeti de zaten abd'ye "yancılarını da al Irak'tan çık" demişti.
Ramazandan sonra ortalık iyice gerilecek gibi görünüyor...
Avrupalılar Türkiye'nin harekatını alttan alta destekleyebilir. Çin ve Hindistan'ı Avrupa'ya bağlayacak Kalkınma Yolu Avrupalılar'ın yararına olacak. Körfez enerjisinin yeni boru hatları ile Avrupa'ya akması da Avrupa'yı rahatlatacak....
İran nasıl tavır alır meçhul. Irak'ın terörden temizlenmesinin İran'ın işine gelen tarafları da var işine gelmeyen tarafları da var...
yan kağıtlar yüzde 30 dustu 1 haftada sonra ben borsa da para kazanıyorum yemezler iyi ki kripto var![]()
uzlaşma fiyatları saat başı değişmiyor muydu?
Benim ekranda 9960 gözüküyor. Halbuki saat 10:00'da 9801 civarıydı fiyat
11:00 uzlaşmasında 9927'ye döndü. İdeal terminal hatası herhalde.
Yer İmleri