Sayfa 215/662 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
Arama sonucu : 5294 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Günlerden cuma günlerden bedelsiz günü günlerden egeen günü şöyle tavan kapatsa da şenlik başlasaaa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,562
     Alıntı Originally Posted by eymen Yazıyı Oku
    Günlerden cuma günlerden bedelsiz günü günlerden egeen günü şöyle tavan kapatsa da şenlik başlasaaa
    Bfren balatayi yakıyor daha fazla dayanamadı!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bfren balatayi yakıyor daha fazla dayanamadı!
    Eskiden olsaydı egeeni de sürüklerdi peşinden. Aslında Egeen'in şu anda tek eksikliği bir sürücüsünün olmaması. Bugüne kadarki çıkışını tek başına yapmadı maalesef. Önce kartonsan ve ardından Bosch hatrına geldi. İkisi de devre dışı kalınca ne kendisi sürücü oldu diğer bedelsizlere ne de diğerleri sürücü oldu. Bedelsizlere bir sürücü lazım.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Egeen de yeni oyuncu olacak kadar boşta mal yok gibi görünüyor. Hacimsizlik devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    EGEEN de Bu yıl Bedelsiz verecek bir patron yok zihniyet te yok !.. 2024 de bedelsiz veriyorum derse de Ona da gülerdim.
    Ben olsaydım önce yeni fabrika açılmasını bekler ciroyu patlatır, Kar patlaması ile bilançoyu parlatır. Eski fabrika arsasına AVM çakar , EGEFREN e yabancı ortak bulur ve 2 yıl sürecek bir ralli planlar sonunda da malı KY ya çakar Tüm Fabrikayı oğluma bırakır ve Aldığım parayı da 28 TL den dolara a çevirip Virgin adalarında keyifle 3 sene yaşardım. Sonra döner tekrar yapardım.

Bkz. Ref : Virjin Adaları - Vikipedi (wikipedia.org)
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Piyasayı ve hisseyi tanımak elzemdir.

url=https://hiz[liresim.com/j4o47u7][/url]

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    EGEEN de Bu yıl Bedelsiz verecek bir patron yok zihniyet te yok !.. 2024 de bedelsiz veriyorum derse de Ona da gülerdim.
    Ben olsaydım önce yeni fabrika açılmasını bekler ciroyu patlatır, Kar patlaması ile bilançoyu parlatır. Eski fabrika arsasına AVM çakar , EGEFREN e yabancı ortak bulur ve 2 yıl sürecek bir ralli planlar sonunda da malı KY ya çakar Tüm Fabrikayı oğluma bırakır ve Aldığım parayı da 28 TL den dolara a çevirip Virgin adalarında keyifle 3 sene yaşardım. Sonra döner tekrar yapardım.

Bkz. Ref : Virjin Adaları - Vikipedi (wikipedia.org)
    Hocam siz mevcut fabrikanın yerini biliyorum musunuz... değil avm, lokanta bile açsan batarsın. Sanayi bölgesi orası. Belki çok çok ilerde oradaki fabrikalar taşınırsa o arsa konut ya da avm olur. Onu da bizim torunlar anca görür 😆
    Ne mutlu Türküm diyene

Sayfa 215/662 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •