Artan

112,20 10 16:07
243,20 10 16:04
14,43 9.98 13:55
3,64 9.97 16:07
47,66 9.97 16:05
Artan Hisseler

Azalan

1,21 -11.68 16:07
50,40 -10 16:06
88,20 -10 16:07
389,75 -9.99 16:07
24,54 -9.98 16:07
Azalan Hisseler

İşlem

7.676.840.105,96 16:07
5.976.175.150,25 16:07
5.897.292.191,71 16:08
5.624.851.697,50 16:07
5.531.735.759,76 16:07
Tüm Hisseler
Sayfa 216/456 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 3732 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Mustafa Levent Selim.

1.64 üzeri kaldığı sürece ve de 2 üzeri atabilirse güzel olur. Bu şekilde diğer senetler yerinde sayarken bu pirimlenmiş olur. Tabi bizde yukarıdan verip ucuz kalmış kağıtları daha ucuza alma fırsatını yakalamış oluruz. Gönlümden geçenler bu şekilde,, olursa da Bu hafta ,,Pengd,Kristal,Megap,Mpark,Samat,Sayas,Sılver, Vangd.. aklımdan geçenler..

Asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi yatırımınızı kendiniz yapın, ben ise zarardayım, beni kaale bile almayın.
    Bol kazançlar herkese..

Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Mustafa Levent Selim.

1.64 üzeri kaldığı sürece ve de 2 üzeri atabilirse güzel olur. Bu şekilde diğer senetler yerinde sayarken bu pirimlenmiş olur. Tabi bizde yukarıdan verip ucuz kalmış kağıtları daha ucuza alma fırsatını yakalamış oluruz. Gönlümden geçenler bu şekilde,, olursa da Bu hafta ,,Pengd,Kristal,Megap,Mpark,Samat,Sayas,Sılver, Vangd.. aklımdan geçenler..

Asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi yatırımınızı kendiniz yapın, ben ise zarardayım, beni kaale bile almayın.
    Bol kazançlar herkese..
    Mustafa Levent selim dediniz kimi kast ettiniz...???

Destek benim bildiğim 1.61 1.80 üstü ilk direnç sonraki GAP boşluğu 1.93 olması gerek....teknik grafikden anlamam fakat böyle diyorlar....ytd...

3. Daha öncede yazmıştımama bunlar benim ufaklıkların isimleri.. Bende çok iyi sayılmam teknikte, kendimce birşeyler çabalıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Daha öncede yazmıştımama bunlar benim ufaklıkların isimleri.. Bende çok iyi sayılmam teknikte, kendimce birşeyler çabalıyorum.
    Allah bağışlasın, onların bahtları güzel olsun, sağlıklı ve mutlu olsunlar da ondan sonra sen zarardaymışsın ne önemi var abi hayatta en önemli şey çocuklarımızın yanında olabilmek, hepsini gözlerinden öperim.

İnşallah karla çıkarız hepimiz bir gün bu lanetten!
    Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Daha öncede yazmıştımama bunlar benim ufaklıkların isimleri.. Bende çok iyi sayılmam teknikte, kendimce birşeyler çabalıyorum.
    Abicm Allah bagislasin. bana demisinde iste ozurdilerim ben senden tekrar kizdin sen o meseleye biliom gencliime ver varsaymda bulunmustum. Kusuruma bakma.

Bana bu 3 gun cooook zor gecti zararim cikcak die heycanlandim cok 2 li rakamları gorduum an kaccam bu hisseden ben. İns ins yarın olurda cikarim bugn gecmek bilmedi o derece yani

6.  Alıntı Originally Posted by Yüce2000 Yazıyı Oku
    Abicm Allah bagislasin. bana demisinde iste ozurdilerim ben senden tekrar kizdin sen o meseleye biliom gencliime ver varsaymda bulunmustum. Kusuruma bakma.

Bana bu 3 gun cooook zor gecti zararim cikcak die heycanlandim cok 2 li rakamları gorduum an kaccam bu hisseden ben. İns ins yarın olurda cikarim bugn gecmek bilmedi o derece yani
    12senedir uyuyan bir firma ne zaman uyandırılır bilmemde bildiğim mtlaka uyandığı zaman en düşük 5-6 gösterirlerki
    oda en düşük ama o zaman ne zaman onuda spek bilir acele etme kaçmak için 2 olsun deki hisse 1.5 ve ben zarardayım

7.  Alıntı Originally Posted by Yüce2000 Yazıyı Oku
    Abicm Allah bagislasin.. bana demisinde iste ozurdilerim ben senden tekrar kizdin sen o meseleye biliom gencliime ver varsaymda bulunmustum.. Kusuruma bakma..

Canım kardeşim (önce biz kaardeşiz) kızmak yok.. yok.. yok.. bence doğrusu Entrikanın dediği gibi hedef belirle bombala geç, formu okuduklarımdan biliyorum kimin eli değmişse iki elini yakmış bu nalet kağıt.. Doğru zaman, doğru hedef.. Götürür ve götürdüğü gibi geri getirir en iyisimi sağlığım yerinde iken 3-5 demeden ilk fırsatta tası tarağı toplayıp buradan ve tireye yolum düşersede bu fabrikanın olmadığı bir yoldan geçmeyi düşünüyorum.. Oha geldi bu kağıttan, kan kus....u valla..

Ama ne yazık ki ..KY.. ne zaman çıkacak diye ümitlense hep tersi olmuş bu kağıtta..

"Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir."
    Albert Einstein

Yatırım tavsiyesi olamaz...
    Son düzenleme : mls35; 01-09-2019 saat: 23:17.

8.  Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Canım kardeşim (önce biz kaardeşiz) kızmak yok.. yok.. yok.. bence doğrusu Entrikanın dediği gibi hedef belirle bombala geç, formu okuduklarımdan biliyorum kimin eli değmişse iki elini yakmış bu nalet kağıt.. Doğru zaman, doğru hedef.. Götürür ve götürdüğü gibi geri getirir en iyisimi sağlığım yerinde iken 3-5 demeden ilk fırsatta tası tarağı toplayıp buradan ve tireye yolum düşersede bu fabrikanın olmadığı bir yoldan geçmeyi düşünüyorum.. Oha geldi bu kağıttan, kan kus....u valla..

Ama ne yazık ki ..KY.. ne zaman çıkacak diye ümitlense hep tersi olmuş bu kağıtta..

"Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir."
    Albert Einstein

Yatırım tavsiyesi olamaz...
    Anlayisin icin sagol abicim iyiki varsiniz cok guzel insanlar tanidim burda hepiniz bana hep yardimci olcak tavsiyeler verdnz sagolun.
    Benm hedefm zararmın cikmasi cok hatali bi baslangic yapmisim borsa için suan cok dusmus bist30 hissesi var onlardan alcam satnca thy dusunuorm ama once bu ugursuzdn kurtulmam lazm. Sora bu isterse ucsun kacsın 50 lira olsn umrum diil ilk hissem ilk denemem ve yuregime indirdi seref yoksunu hisse bgn bile heycan yaptm onca al gitti mala bagladi yine

Not, bi abimiz ozelden mesaj atmis okunur yaz harfleri yutma anlasilmio die aliskanlik ama cabalicam abicim sagol

Sayfa 216/456 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •