Sayfa 216/301 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Ümit Özdağ ;
    “AKP sadece suç oranlarını gizlemiyor, işlenen suçları da gizliyor. Örneğin İzmir'de Torbalı'da Batuhan Parlak'ı öldüren Muhammed Arap, bir seri suçlu olmasına rağmen birçok kez gözaltına alınmasına rağmen, tutuklanmasına rağmen hiçbir suç kaydına rastlanmadı. Yanımda Ege Bey var, İzmir İl Başkanı. Ayrıca Parlak ailesinin avukatı. Tarıyor, tarıyor, tarıyor hiçbir suç yok. Adam ifadesinde katil, bu suçları itiraf ediyor. Çevresi bu suçları biliyor. Hapse girip çıktığı biliniyor. Buna rağmen tertemiz. Adli sicilinde hiçbir şey yok. İnanılır gibi değil, devlet böyle ayağa düşürülmez.” ifadelerini kullandı.

2. Dersimli Kürtçü, eski Ülkü Ocakları Gnl.Bşk. Alaattin Aldemir'e Apo'nun "Eşit Yurttaşlık"ını kabulediyormusun diye sormuş Evet deyince YeniCHP'ye kabuletmiş.. Nevşin Mengü de bir Atatürkçü olan babası Şahin Mengü ölünce artık ipini koparmış iyice azıtmış Alaattin gibi nerede Kürtçü/Açılımcı varsa bulup karşısına oturtuyor zevklerin doruğuna varıyor!... https://www.veryansintv.com/ulkucule...rmesin-diyecek

3. Casus tabak gibi ortaya çıkmış ama onu lanetlemek yerine birisi gel benim gırtlağım çok derindir oraya gir saklan demiş öteki gel memelerimin arasına saklan demiş..

4. Dersimli Kemal'in kapısını çalıyorsan önce kapalı kapılar ardında " AltıOk'dan Milliyetçilik okunu kırdım ve şimdi geldim huzurunuzda diz kırdım.." diye söze başlayacaksın sonra Dersimli sana bu soruları soracak sen de Evet diyeceksin;
    Apo'nun Eşit Yurttaşlık/Ortak Vatan'ını kabul ediyormusun, yani anayasada Türk ulusu varsa Kürt ulusu da olacak Türkiye varsa Kürdistan da olacak? Demirtaş Cumhurbaşkanı olsun diyormusun? Laik Kürdistan olsun diyormusun? Apo'nun yamağını ziyaret edip hac görevini eda edermisin? KHK ile atılan PKK/hdp'li ve FETÖcü müttefiklerimizi kurtarmak için and içecekmisin, SeyitRıza/ŞeyhSait'in mirasçılarından helallik alacakmısın?
    ...Eveeet, artık sen de kutsandın örgütün demirbaşlarından oldun Türk/Atatürk düşmanlarının safına katıldın....

5. Nihat Genç; "Polisin biri twit attı "Maltepe'de Pendik'de iki gündür görevdeyim sabaha kadar 6 kişi intihar etti.." hepsi de maddi sıkıntı medya ve resmi kurumlar bunları saklıyor.."..
    Demek ki üretici fiyatları %50 arttı ama tüketici fiyatları %20 arttı diye yalan söyleyince insanlar iflasdan intihardan kurtarılamıyormuş..

6. Atatürkçü YeniCHP'li kardaşlar Dersimli Kürtçüye ve takımına bir sorun bakalım;
    " Akapeyi Anayasayı hiçe sayarak PKK/hdp'i kapatmamak ve üyelerini tutuklamamakla kınayıp suçlayan muhalefet partileri var, biz iktidara karşı onların yanında mı olacağız yoksa muhalefete muhalefet mi edeceğiz?.."
    Atatürkçü muhalefete muhalefet edilmez ilkenizden cesaret alarak bunu soruyorum. Mektubuma burada son verirken gözlerinizden öpüyorum selamlarımı gönderiyorum ölümcül derecede önemli bu konuyu açıklığa kavuşturacak mektubunuzu hasretle ve de sabırsızlıkla bekliyorum..

7. Özellikle Akapeli yurttaşlarımızın yaptığı bir yanlış var, ülkenin büyümesini geçmiş yıllarla karşılaştırıyorlar... Ülkenin ekonomik başarısı ancak Milli Gelirler sıralamasında ne kadar yukarı çıktığıyla ölçülür.. Türkiyede siyasi iktidarlar hiçbir işe karışmasa süs olarak otursa her işi bürokratlar yapsa zaten doğal büyüme hızı %5 çünkü iktidar işi bırakınca 85 milyon insan işi bırakmıyor çalışmaya devam ediyor.. Sonuç olarak iktidar insiyatifi eline alır da ülkeyi %5 ortalamasının ne kadar üzerinde büyütürse o kadar becerikli ne kadar altında büyütürse o kadar beceriksiz diyoruz.. %5 büyütüyorsa da ha varlığı ha yokluğu farketmezdi diyoruz..
    Mektubuma burada son verirken Akapeli yurttaşlarımızın da gözlerinden öpüyorum selamlarımı gönderiyorum..

8. Dicle Haber Ajansı- İlyas Salman; "Sizin nerenize ne batıyor? Sancınız ne, toprak mı kaybediyorsunuz? Ben evimde oturuyorum başka bir komşum gelip diyor mu ki ‘bu odayı da bana ver. Kürt halkı kendi toprakları üzerinde oturuyor. Bırakın kendi kendilerini idare etsin.. Barış çağrısı yapan Salman, tarafların silahları bırakması talebini dile getirdi.." https://www.yuksekovaguncel.com.tr/g...or-h75394.html
    İlyas Salman; Beni yıkamayacaklar, dünyadaki kirimle gideceğim. Hangi elbiseyle öldüysem, o elbiseyle gömüleceğim."
    Kürt halkı Türkiye cumhuriyeti toprağında değil de Kürdistan toprağında oturuyormuş! Dünyanın neresinde falanca mahallede filanca kasabada biz çoğunluk olduk diyen devlet ilan etmiş de ordu onları yoketmemiş silah bırakmış olsun pislik adam, sen kendin kirsin zaten.. Pis gövdeni de al defol git, dünya senin gibi pislikler olmadan daha iyi bir yer olur..

Sayfa 216/301 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •