Sayfa 216/263 İlkİlk ... 116166206214215216217218226 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    400 bin lot malı çıkacak hacim olmuyo tahtada,virmanla değişmiştir rakamlar. daha fazla düşeceğine ihtimal vermiyorum endeks şelale yapmazsa tabiiki... şu sıralar SPK dan bedelsiz onayının gelmesi gerekiyor. sonra gn.kurula sunmak ve sermaye artırım tarihi açıklamak.
    sermaye artırım SPK tarafından onaylandı,Ptesi günü KAP a düşer. sırada Gn.kurula sunup bedelsizin tarihinin açıklanması var. bakalım tahtacı ne düşünüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    sermaye artırım SPK tarafından onaylandı,Ptesi günü KAP a düşer. sırada Gn.kurula sunup bedelsizin tarihinin açıklanması var. bakalım tahtacı ne düşünüyor.
    tahtacı trade düşünüyor.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    sırada bilanço var,sonra gn.kurul beklenecek. son adım bölünme tarihi. en iyi ihtimalle 2 aylık bir sürece giriyoruz. ben tahtacının ne yaptığını bildiğine inanıyorum.

Hacim sıfır 200 lotu bile almıyorlar. Bela kağıt. Pis düşürdüler, nerdeyse 12 tl idi.

Dürümcü geldi ARSAN...
    Elektrik dağıtıcısı seni, üstüne de gaz dağıt. Ohhh covid kapat, kısa çalışma ödeneği al. Cillop.ama biliciden utan utan. 18 tl sen nerdesin!!

Dürümcü kaçar. Teşekkürler arsan.

7. Yine mali goturdun durumcu.
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Dürümcü kaçar. Teşekkürler arsan.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. klasik arsan hareketleri.dün tavan yap.bugun eksi açıp taban dogru yürü :)) Bence bu hissede sahiplilik sorunu var.mal dagınık.yatırım fonları, emeklilik fonları, citibank,patron ve 10 milyon lota yakın ky var.

Sayfa 216/263 İlkİlk ... 116166206214215216217218226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •