Sayfa 216/699 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. İşlem hacmi yerlerde sürünüyor. Kendileri alıp satıyor. Onlar da hissenin şu anda en az 50.00 üzerinde olması gerektiğini biliyor. Aslında toplama işlemini de tamamlamışlar. Bir ümit biraz daha toplayabilir miyiz hevesindeler. Olmadığını anlayacaklardır. Çıkış başlarsa inanın alım fırsatı da vermezler. İşte önemli olan burada olabilir miyiz ? Senelerdir sabreden dostların gücüyle buradayız. Benim kanaatim derler ya “ eli kulağında “ durum budur. Tekrar deklare ediyorum. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bu haftayı 30.00 üzerinde bir fiyatta kapatmayı ümit ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    İşlem hacmi yerlerde sürünüyor. Kendileri alıp satıyor. Onlar da hissenin şu anda en az 50.00 üzerinde olması gerektiğini biliyor. Aslında toplama işlemini de tamamlamışlar. Bir ümit biraz daha toplayabilir miyiz hevesindeler. Olmadığını anlayacaklardır. Çıkış başlarsa inanın alım fırsatı da vermezler. İşte önemli olan burada olabilir miyiz ? Senelerdir sabreden dostların gücüyle buradayız. Benim kanaatim derler ya “ eli kulağında “ durum budur. Tekrar deklare ediyorum. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bu haftayı 30.00 üzerinde bir fiyatta kapatmayı ümit ediyorum.
    Bu dediğinizin olması için sağlam spek lazım hisseye inşallah olur kimse cesaret edemiyor hemen basıyor kafalarına tekrar diyorum kontrol tamamen ellerinde tek tek lot sayıyorlar

3. Her yerden alım fırsatı verir,veriyor da. Boşa heyecana gerek yok.

4. 27,40 üstü tutundugu anda hareketler sertleşir. Yoksa salıncak gibi sallanır durur. Biz tahtacidan, tahtacı bizden bıktı. Bir taraf kabullenecek artık.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    27,40 üstü tutundugu anda hareketler sertleşir. Yoksa salıncak gibi sallanır durur. Biz tahtacidan, tahtacı bizden bıktı. Bir taraf kabullenecek artık.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dün biri 15 dk 26.40 direnci üstünde tutunca hemen satan robotlar alıma geçti 27.20 direnci de sağlam tutunursa biseyler olabilir belki

6.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Dün biri 15 dk 26.40 direnci üstünde tutunca hemen satan robotlar alıma geçti 27.20 direnci de sağlam tutunursa biseyler olabilir belki
    Muhteşem üçlü iş basında hart timi Bof.iş.ak yatirim dün aldıklarını kusuyorlar dirence kadar bile tutamadılar ellerinde maniplasyonun babasını yapıyorlar spk izliyor

7. Her yükseliş satış fırsatı gibi görünüyor,fikri olan var mı,asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bırakın kussunlar kusabildikleri kadar.Amaç küçük yatırımcının elindekini almak aralarında top ceviriyorlar siz satmadığınız müddetce zarar onlarda olacak hep sabır sabır derim.P iyasada nerdeyse ucuz hisse kalmadı bununla beraber bir kaç hisse çıkar ucuz yatırımcılar ucuz hisse arıyor zaten kaptırdıkları hisseleri artık geri alamıyorlar yatırımcı çok. üsten sat alttan al 10sene önceki anlayış bitti o iş artık. Ha bide öle 27.40 falan bunlar ufak rakamlar 70-80 görmeden büyük konuşmayımda zordurumda kalmadığım müddetce satmam. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 216/699 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •