Sayfa 216/445 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    GARAN 5 dk... şu garanada bi relbull içirin geçsin orayı...

Sadıktan dikkat et dostum açıksan ...

[IMG][/IMG]
    Kardesim kocaman tebrik ederim aciga koyayim diye dusunurken hepsi fincsn kulp dedin tobo dedin ipten aldin beni yakin stopda yapsak 8-10kademe girecekti sag ol var ol..

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Kardesim kocaman tebrik ederim aciga koyayim diye dusunurken hepsi fincsn kulp dedin tobo dedin ipten aldin beni yakin stopda yapsak 8-10kademe girecekti sag ol var ol..
    eyvallah ağam hep sen beni uyarıyon bu seferde benim faydam olsun
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Yok kardesim kizmak ne haddimize
    bugun uzun zamandan beri ilk defa sabahtan aksama kadar seansi izledim basim agriyor dayak yemis gibiyim borsanin stresi nasil gider geyik yapmazsak...
    Garan 7.24 direncine geldi el tetikte bekliyorum tuzak mi geri gelecek mi direk psikolojiye oynuyor pala neyse bugün hepimiz az cok kazandik...
    O kadar iddali kesin yazdim her zaman boyle kesin iddali yazmam neyseki yine mahcup olmadik.. Kazansanda kaybetsen de stres bitiroyor adami..
    Bugün pazarda benim gibi eski borsaci bayan vardı onun ile karşılaştım nbr falan dedim ..aman dedi borsayı bıraktım 25 gün oldu dedi hayırdır dedim meğersem kısmı felç geçirmiş stres ten ama bu bayan 5 veya 7 ev satıp borsaya yatiranlardi bende biraz espri yaptım .. pazarda da olsam dedim cepten takip ediyorum dedim .. haydi bi baktım oda cepten takip ediyor güya bıraktı borsa aşkı bitmez ben 1991 den beri içindeyim

4. KOZAA 60 DK

ertan abi bu sefer sana güzel bir grafik göstereyim 5,40 üzerinde gayet güzel duruyor ..

ayrıca günlüktede mumlardaki formasyon bu sefer al vermiş...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    Yok yok valla siz görüyor sunuz beni başımın kel olduğunu hiç aselsan dan bahseden yok ..
    ASELS- 60 DK

dün sormuştun bende saatlikte çift tepe var bundan kurtulması için 26,00 üzerine atmalı demiştim oda kırmamış atmış...

işte bu minvalde al sana çıkış formasyonu tobo ....

hedef fiyatı 27,18 yarı hedef fiyatı 26,48 hayırlı olsun gerçekleşir inşallah

[IMG][/IMG]

6.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    Bugün pazarda benim gibi eski borsaci bayan vardı onun ile karşılaştım nbr falan dedim ..aman dedi borsayı bıraktım 25 gün oldu dedi hayırdır dedim meğersem kısmı felç geçirmiş stres ten ama bu bayan 5 veya 7 ev satıp borsaya yatiranlardi bende biraz espri yaptım .. pazarda da olsam dedim cepten takip ediyorum dedim .. haydi bi baktım oda cepten takip ediyor güya bıraktı borsa aşkı bitmez ben 1991 den beri içindeyim
    Kismi felc gecirmis borsayi bırakmış pazarda cepten bakiyor horoz ölür gözü coplukte kalir hesabi..
    Ya hepimiz oyleyiz bagimlilik resmen toplantiya giriyorum ayip olmasin diye masa altından bakiyorum
    Bazen sirf birakayim diye tum nakiti arsaya baglayim diyorum ama olmuyor ahh ahh

7. Yarın garanda ayılar ve boğalar meydan savaşına şahit olacağız.Asagi yukarı ciddi oynakliklar olur zannedersem.Syn sadiktan ustam varken haddimize değil amma eğer boğalar boynuzu sert vurursa bist yönü iyiden iyiye yukarı döner.Ky de psikoloji kalmadı zaten.Tam piyasa yapicilarin istedigi psikoloji .Yon tayini kestirebilmek cok zor piyasa.Umarim satırını kaybeden pala bulamaz onii.Sahsi gorusum bugun garanda olusan bar onemli.Endeksi pesine takip suruklemeye devam edebilecek mi bakalim.Herkese bol kazanclar.YTD

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Serdarim alemsin
    Daha paladan cok kil alacaz sikma canini..
    Senin aciga satis acik mi yarin intikamini alak paladan..
    Sadık ustam, ben açığa alış satış yapmıyorum, Garanların hepsini 7,53 den verdim, yarın inşallah 7,40 7,35 lerden geri alacam, inşallah basıp gitmez yukarı, açılışta bi 7,57 yapar da ordan geri gelebilir, gelmezde uçup giderse yukardan almak zorunda bırakırsa lot kaybedecem, endeksinde yarın 93,3xx var gibi, ama akşama da eksi kapatası var.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

Sayfa 216/445 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •