Bugün pazarda benim gibi eski borsaci bayan vardı onun ile karşılaştım nbr falan dedim ..aman dedi borsayı bıraktım 25 gün oldu dedi hayırdır dedim meğersem kısmı felç geçirmiş stres ten ama bu bayan 5 veya 7 ev satıp borsaya yatiranlardi bende biraz espri yaptım .. pazarda da olsam dedim cepten takip ediyorum dedim .. haydi bi baktım oda cepten takip ediyor güya bıraktıborsa aşkı bitmez ben 1991 den beri içindeyim
KOZAA 60 DK
ertan abi bu sefer sana güzel bir grafik göstereyim 5,40 üzerinde gayet güzel duruyor ..
ayrıca günlüktede mumlardaki formasyon bu sefer al vermiş...
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Kismi felc gecirmis borsayi bırakmış pazarda cepten bakiyor horoz ölür gözü coplukte kalir hesabi..
Ya hepimiz oyleyiz bagimlilik resmen toplantiya giriyorum ayip olmasin diye masa altından bakiyorum
Bazen sirf birakayim diye tum nakiti arsaya baglayim diyorum ama olmuyor ahh ahh
Yarın garanda ayılar ve boğalar meydan savaşına şahit olacağız.Asagi yukarı ciddi oynakliklar olur zannedersem.Syn sadiktan ustam varken haddimize değil amma eğer boğalar boynuzu sert vurursa bist yönü iyiden iyiye yukarı döner.Ky de psikoloji kalmadı zaten.Tam piyasa yapicilarin istedigi psikoloji .Yon tayini kestirebilmek cok zor piyasa.Umarim satırını kaybeden pala bulamaz onii.Sahsi gorusum bugun garanda olusan bar onemli.Endeksi pesine takip suruklemeye devam edebilecek mi bakalim.Herkese bol kazanclar.YTD
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadık ustam, ben açığa alış satış yapmıyorum, Garanların hepsini 7,53 den verdim, yarın inşallah 7,40 7,35 lerden geri alacam, inşallah basıp gitmez yukarı, açılışta bi 7,57 yapar da ordan geri gelebilir, gelmezde uçup giderse yukardan almak zorunda bırakırsa lot kaybedecem, endeksinde yarın 93,3xx var gibi, ama akşama da eksi kapatası var.
MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
Yer İmleri