Üstadım,
CRDFA nın iskontolu hali CRDFA-IS mi oluyor biraz garip geldi bana yanlış mı bakıyorum
Üstadım,
CRDFA nın iskontolu hali CRDFA-IS mi oluyor biraz garip geldi bana yanlış mı bakıyorum
Veriler düzgün gelmiyor. Yahoo 'dan aldım ama sağlıklı değil. Bazen böyle ters sonuçlar çıkabiliyor.
Yakın bir zamanda BIST 'den çektiğim verilerle kendim verileri hazırlayacağım. Bu da biraz zaman alacak gibi. Hafta sonu YAHOO 'ya biraz daha bakarım. Olursa oradaki verilerl paylaşırım. Her hâlikârda kendi verilerimi BIST 'ten alıp sağlayacağım. En garantilisi böyle olacaktır...
Az önce listeden .IS olanları temizledim. Düzgün hallerini bulunca yeniden ekleyeceğim...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Üstad şu MRDIN i bi rahat bırak allaşkına adam aşşa basacak senden korkusuna inemiyor.![]()
Düşürmediği sürece karışmak istemiyorum. Ben bayağı bir temizlik yaptım, yolunu açtım; alsın götürsün artık. Aşağı basmaya kalkarsa daha çok lot kaybeder, bunun da farkında sanırım...
Aşağıdaki 4.26 kademesindeki 20.000 lot alış bana ait. "İsterse buraya kadar basabilirsin" anlamında sabahtan beri karışmadım ama o da basmadı. Ben de senas sonunda 2 kademe çizdim ve 4.31 kapattım. 4.32 alış da yazdım ama senasa yetişmedi. Kısmet arrtık 4.32 kapatamadım seansı. Belki akşama... ::
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Teşekkürler, elleriniz dert görmesin.
Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı cumalar...
Sağolun...
Hayırlı Cumalar...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri