Sayfa 216/1078 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Üstadım,
    CRDFA nın iskontolu hali CRDFA-IS mi oluyor biraz garip geldi bana yanlış mı bakıyorum

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım,
    CRDFA nın iskontolu hali CRDFA-IS mi oluyor biraz garip geldi bana yanlış mı bakıyorum
    Veriler düzgün gelmiyor. Yahoo 'dan aldım ama sağlıklı değil. Bazen böyle ters sonuçlar çıkabiliyor.

Yakın bir zamanda BIST 'den çektiğim verilerle kendim verileri hazırlayacağım. Bu da biraz zaman alacak gibi. Hafta sonu YAHOO 'ya biraz daha bakarım. Olursa oradaki verilerl paylaşırım. Her hâlikârda kendi verilerimi BIST 'ten alıp sağlayacağım. En garantilisi böyle olacaktır...

Az önce listeden .IS olanları temizledim. Düzgün hallerini bulunca yeniden ekleyeceğim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Üstad şu MRDIN i bi rahat bırak allaşkına adam aşşa basacak senden korkusuna inemiyor.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstad şu MRDIN i bi rahat bırak allaşkına adam aşşa basacak senden korkusuna inemiyor.
    Düşürmediği sürece karışmak istemiyorum. Ben bayağı bir temizlik yaptım, yolunu açtım; alsın götürsün artık. Aşağı basmaya kalkarsa daha çok lot kaybeder, bunun da farkında sanırım...

Aşağıdaki 4.26 kademesindeki 20.000 lot alış bana ait. "İsterse buraya kadar basabilirsin" anlamında sabahtan beri karışmadım ama o da basmadı. Ben de senas sonunda 2 kademe çizdim ve 4.31 kapattım. 4.32 alış da yazdım ama senasa yetişmedi. Kısmet arrtık 4.32 kapatamadım seansı. Belki akşama... ::

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

Teşekkürler, elleriniz dert görmesin.

7. Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı cumalar...

Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı cumalar...

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    Teşekkürler, elleriniz dert görmesin.
    Sağolun...

Hayırlı Cumalar...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 216/1078 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •