Sayfa 217/1003 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Cevdet hoca ilk geldiğinde konuştu tüm linkler kopmuş. Bunlar faizi ve kuru yukardan alsa düzelmesini seçime kadar yetişmez. O yüzden enflasyon ve faiz de erken başladık TÜİK de yardım ediyor düzelen bir şey aslında hiç bir şey yok. Saçma sapan soruşturmalar. Ben hayret ediyorum yarın iktidarı kaybedince aynı uygulamalar sana misliyle dönecek. Hepsi korkudan her şeye tamam diyor. Özenle seçilmiş her biri

2. https://www.youtube.com/watch?v=rvdw...netdm%C3%BCzik

Tüm dostlarıma bol şans

12058

90400
    Hayat hoş gerisi boş

Bir eklem rahatsızlığım var doktorlar teşhis koyamadı..2 gündür kıvranıyordum endol diye bir ilaç içiyorum hemen düzeliyor yılda 2-3 kere oluyor..rahatsızlığın teşhisi yok ama hapı var..Hapta benim firmadan o da tesadüf..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=rvdw...netdm%C3%BCzik

Tüm dostlarıma bol şans

12058

90400
    İyi geceler yarın palayı üt..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Bir eklem rahatsızlığım var doktorlar teşhis koyamadı..2 gündür kıvranıyordum endol diye bir ilaç içiyorum hemen düzeliyor yılda 2-3 kere oluyor..rahatsızlığın teşhisi yok ama hapı var..Hapta benim firmadan o da tesadüf..
    Fibromiyalji olabilir sayın Bedri.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Fibromiyalji olabilir sayın Bedri.
    Teşekkürler hocam.. belirtilerine bakayım bana uyuyor mu? Crp değerim 0 çıktığı için Romatoid artrit ve Ankilozan spondiliti elemişlerdi..Teşhiş koyamadılar ama endol hayatımı kurtarıyor çok iyi geliyor..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam.. belirtilerine bakayım bana uyuyor mu? Crp değerim 0 çıktığı için Romatoid artrit ve Ankilozan spondiliti elemişlerdi..Teşhiş koyamadılar ama endol hayatımı kurtarıyor çok iyi geliyor..
    Doktorlar bulamadıkları ağrılara fibromiyaji diyip geçiyorlar kas veya yumuşak doku ağrısı genelde tüm bayanlara son zamanlarda bu teşhisi koyuyorlsr
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 217/1003 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •