Sayfa 2177/2309 İlkİlk ... 1177167720772127216721752176217721782179218722272277 ... SonSon
Arama sonucu : 18472 madde; 17,409 - 17,416 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Tekrar şikayet ettim. Sizlerde ediniz. 52 second sonra yeniden şikayet ediliyormuş. 52 second sonra yeniden gelip şikayet ederim. Başlığa sabotaj yapıyor efendim. Horezin tavuğa bindiği gibi mala binecem, engel oluyor bana.
    @erefefik

2. Sanatçılar ses vermeye başladılar. Sanki bir yerden düğmeye basılmış gibi.
    @erefefik

3. https://x.com/mahfildijital/status/1916098958163616032

Mahfil
    @mahfildijital
    🔴 Evlenerek Gagavuzya'ya yerleşen bir Türk vatandaşı, siyasal İslam’a duyduğu tepki nedeniyle Alevilikten Hristiyanlığa geçtiğini açıkladı.
    Çok acayip bir insan. Alevilikten Hıristiyanlığa geçişini, Sunni nefretine mi bağlamış? Bu kadar kin ve nefret olur mu abi?
    Linkte video var.
    @erefefik

4. https://x.com/miandji/status/1916458228927369500

Anooshirvan Miandji
    @miandji
    Çünkü fanatizm ve cahillik daima açtır ve beslenmeye ihtiyaçları vardır.
    - Rüzgarın Mirası (İnherit The Wind) 1960, Oyuncu: Spencer Tracy
    Linkte video var. İzleyiniz.
    @erefefik

5. Reagan🐬
    @Reaganathleticc
    ·
    26 Nis
    Bu adamdan kurtulmanın hiçbir yolu yok mu aw ya

portakal
    @bohemg
    ·
    21s
    @grok
    Kitab-i Aja'ib-i Makhluqat*’taki bu cini def etmek için verilen büyü ve tılsımı bulup paylaşır mısın, çok önemli
    Grok

@grok
    ·
    21s
    Zakariya al-Qazwini’nin Kitab-i Aja'ib-i Makhluqat’ında cinleri def etmek için özel bir büyü veya tılsım bulunmuyor, ancak zümrüt ve faylaq taşı gibi cinleri uzak tuttuğuna inanılan taşlar belirtiliyor. Örneğin, faylaq taşı büyücülerin etkisini yok eder ve cinlerden korur. İslam geleneğinde ise Ayet-el Kürsi (Bakara 2:255) veya Muavvizeteyn (Felak ve Nas sureleri) okumak yaygındır. Tılsımlar genellikle Kur’an ayetleriyle yazılmış muskalar içerir. 1921 tarihli başka bir Kitab-i Aja'ib-i Makhluqat büyüler içeriyor, ancak bu farklı bir eserdir ve görselle bağlantılı olmayabilir. Eğlenceli bir not: Cinler, bu kitapta genellikle renkli ve fantastik şekillerde tasvir edilir!
    ))))))))))

Almancı Aspinal
    @mmarthur276540
    ·
    16s
    @grok
    bu adam derken kimi kastediyorlar anlamadım olayı açıklar mısın
    Grok

@grok
    ·
    16s
    Merhaba!
    @Reaganathleticc
    'in "bu adam" derken kimi kastettiğini anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Hangi gönderiye veya kişiye atıfta bulunuyorlar? Eğer bir olay, fotoğraf ya da video hakkında konuşuyorlarsa, lütfen detay paylaş.

Böylece olayı netleştirip sana en doğru açıklamayı yapabilirim!
    laylaylom
    @LaylaylomEma
    ·
    1 sa
    Kime benzediğini anladım ama aklımdan geçirmeye korktum bir an
    Makari
    @Makari29357411
    ·
    17s
    Adam değil ki bu...iyi bakın👹
    Mim.Nagihan 🐳💧🟦🇹🇷
    @NagihanAylk
    ·
    8s
    Bizanslılar rüyalarında böyle görüyormuş!
    Bence de adam değil. Dişi bu. Bundan nasıl kurtulunur biliyorum. Diyelim ki, kabus görüyorsun ve böyle bir varlık sana saldırıyor, size saçma geliyor olabilir ama ciddi bir sorun bu.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    https://x.com/mahfildijital/status/1916098958163616032

Çok acayip bir insan. Alevilikten Hıristiyanlığa geçişini, Sunni nefretine mi bağlamış? Bu kadar kin ve nefret olur mu abi?
    Linkte video var.
    Gagavuz türkleri ile konuşup anlaşmamız çok kolay...

Yıllar önce bir Gagavuz türküne Ademin babası var mı? anası var mı? diye sordum..... Yok, dedi....
    Peki Ademi annesiz, babasız yaratabilen allah, İsayı babasız yaratamaz mı? Dedim...
    sonra duydum...
    Müslüman olmuş.....

Haberdeki vatandaşa bi soruveee Aywaaaa....!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...b84dd629&ei=31

Aywaaa......!
    Lime lime döküliyeeeeeeelerrrrrrr.....!

6 yılda 6 milyoner yaratmışlar her yaştan...
    İBANoğlu İstanbulda ölüyü diriyi öpmüş, gözlerini türkiyenin tamamına dikmiş....
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...b84dd629&ei=31

Aywaaa......!
    Lime lime döküliyeeeeeeelerrrrrrr.....!

6 yılda 6 milyoner yaratmışlar her yaştan...
    İBANoğlu İstanbulda ölüyü diriyi öpmüş, gözlerini türkiyenin tamamına dikmiş....
    Çok önemli haberler var...

Pakistan military
    @Pakistanmilita
    🇹🇷🇵🇰BREAKING: Just in, 06 Turkish military cargo planes carrying 'war equipment' have landed in Pakistan.

DeepL ile çevir
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    🇹🇷🇵🇰 SON DAKİKA: Türk ordusuna ait 'savaş malzemesi' taşıyan 6 kargo uçağı Pakistan'a indi.
    @erefefik

Sayfa 2177/2309 İlkİlk ... 1177167720772127216721752176217721782179218722272277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •