1.61 kapatabilir....ytd
1.61 kapatabilir....ytd
AOF kapattı...
Babacığım benim 20 bin gitti çok açmış bu çakallar...yarın aşşağı salarmı fikrin nedir...??? Tahminleri alalım isteyenden....??
Hadi biz bekliyorduk ama ''düğün değil bayram değil eniştem beni neden öptü'' diye sormazlar mı adama...Belki bir açıklama gelir beklemek lazım...
Umarım 2,10 seviyesine kısa sürede ulaşırız...Sonrasına sonra bakarız...Yolumuz uzun, inancımız var...Kısmetse inşallah...Sonra eğlencesine bakarız...
Söylim mi?Yooo demeyeyum...
Babacığım aman sakın ha sakın birşey deme neolur...😉
Zaten şirketin hissesini uzun süredir aşırı değersizleştirildiğini biliyoruz. Bu nedenle ani çıkışına şaşırmamakla beraber, bugün işlemlerin çok danışıklı dövüş olduğunu ve baya bir numara döndürebildiklerini seyrettim.
Yapıkredi 21.2 milyon işlem yaptı ve günün sonunda sadece 132bin lot mal alarak günü kapadı...
İş yatırım ise 10.3 milyon işlem yaptı ve günün sonunda 165bin lot mal satarak kapadı...
Ne kadar benzer ne kadar planlı... neredeyse birbirlerini tapileyecekler...
Kısaca hisseyi o aşırı düşük noktadan kopardılar evet ama çıkışların sağlamlaşması için haberlerle ilerlenmesi büyük önem taşıyor. Öbür türlü insan bu sağ cep sol cep hikayesini izleyince harekete bir güven besleyebilmesi mümkün olmuyor.
İlerleyen günlerde sistematik şirket bilgilendirmeleriyle sağlam sağlam ilerlemek nasip olur umarım.
Bu şekilde devam edilirse önce 1.81-1.92 arasındaki gap in kapanmasının ilk hareket olacağını düşünüyorum. 1.70 te ise 200 günlük hareketli ort var onun da hacimle geçilmesi hayırlı olur. 1.61 direncinin hacimli gecilmesi iyi oldu mesela...
Herşeyin hayırlısı...
Yer İmleri