Sayfa 218/900 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 7197 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Su fiyatla ortaya cikan rakamin yarisini fiyatlasa simdilik yeter. Ytd

Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Yeni ilan yayına çıkmış bizim tarlaya yürüyüş mesafesinde. 3200m² istenen m² fiyatı 21875₺
    Bizim arsaya göre yaklaşık 5 kat pahalı ya da bizim arsa piyasaya göre 5 kat ucuz. Bu arada turgg nin lokasyonu bir adım önde.

3. Gyo emlak kredi faizleriyle coşmuş bizim tarla pek oralı olmamış henüz.

Dibimizdeki tarla bizden 5 kat değerli satılıkken, İstanbul'da inşaat yapılacak bizimki kadar değerli ve büyük arazi kalmamışken, tahtada patinaj yapan bu hisse, hadi şimdi tarlayız, birgün inşallah arsa olunca da bu muhabbetleri yaptırırsa bize, o zaman yandık.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Borsa da değeri en rahat hesaplanabilen hissedir.Emsallar 3 aşağı 5 yukarı belli, benim anladığım bunlar baya baya malı ky kaptırmış son ana kadar da bir umut dökülürler diye bekliyorlar polyanalar.Sabahtan itibaren 52 000 lot hacim bıraksalar kendi haline 52 lot işlem yapmaz ky bu fiyatlara.Umarım daha da çok hisse kaptırırlar alyatçılara bu aç gözlüler.

Eskiden 5-10bin lot işlemle gün kapatırdı. Şimdi hacim yapıyor cepten cebe. Boşuna değil tabi ki bu. Arada birisi satarsa üstüne çökmek gaye. Tabi satarsa. Beyhude çırpınışlar. Tabi bu benim görüşüm. Belki de tahtaya yatırımcı çekip mal kitlemeye çalışıyordur. Bu spekin neyi niye yaptığını kimse çözemedi, şimdiye kadar...

7.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Eskiden 5-10bin lot işlemle gün kapatırdı. Şimdi hacim yapıyor cepten cebe. Boşuna değil tabi ki bu. Arada birisi satarsa üstüne çökmek gaye. Tabi satarsa. Beyhude çırpınışlar. Tabi bu benim görüşüm. Belki de tahtaya yatırımcı çekip mal kitlemeye çalışıyordur. Bu spekin neyi niye yaptığını kimse çözemedi, şimdiye kadar...

Ne yapmaya çalışıyorlarsa çalışsınlar başarısız oluyorlar orası kesin.Mal vermem,memlekette 7 senedir değeri sabit kalmış tek varlığı, param oldukça alıp malı kendime kilitliyorum gönüllü olarak.

8. Malı yıllar önce kilitledi zaten. Şimdi bu fiyatlarla mal satanlar sadece mal kaptırmış olur. Artık mal kilitleme yok. Sorun şu: mal ucuz da olsa öyle şeyler yaşadık ki; alım iştahımız kalmadı. Düşünün hisse neredeyse % 80 iskonto ile işlem görüyor, hala yüklü alım yapmakta biz bile tereddüt ediyoruz.

Sayfa 218/900 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •