Sayfa 218/616 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Ortak şirketi karalamada var buna çanak tutan bir yapıda mevcut. Geri alım bir adım olabilir. Yeniden değerleme bir adım olabilir. Şu projenin netleştirilmesi bir adım . ..
    Bize bir adım atana koşarak gideriz. Bu fiyat şirketin hak ettiği değer değil biz balon istemedik ederine yakın işlem görsün şu endekste şu piyasada daha fazla ky nin ezildiği hisse varmı? İnşallah bişiler olsun hep beraber yüzümüz gülsün 👍
    Hisselerine sahip cikmadiklarin soylemekmi karalamak??rasyonel değerlere bakmasak burada işimiz yok zaten..sorun şirket yatırımcı çekemiyor itibar yerlerde.ya bizim görmediğimiz bilmediğimiz birşeyler mi var diye insan düşünüyor ister istemez çıktığı günden beri sürünen bir hisse var büyük yatırımcılara büyük fonlara hisseyi anlatmak bizim işimiz değil.Günden güne eriyoruz bazen isyanlar olabiliyor şirkete biz sahip çıkacak değiliz zaten sahip çıkacak durumdada değiliz bu fiyatları haketmiyor demek portföyümüze bir artı getirmiyor

Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    ......... Polho bu. Asla düzelmez. Japona satılırken bile 1 senede gıdım gıdım yükselmiş. ..........
    Bunu bilerekmi yazdınız laf olsun diyemi sn thyshine yoksa sitem için mecburen araştırmadan sallayayımmı dediniz !?!
    Japona boya kısmının satışı için görüşmelere (mayıs 2016)başlamadan 1 ay (nisan 2016)evvel 1 tl olan hisse görüşme haberinin kamuya açıklandıgı ilk tarihte 1.66 la girmiş 5 ay sonunda imza atılmış 2.90 ı görmüş ardından 3 ayda 4.90 görmüş .(subat 2017)
    .Ben yinede grafik atayımda gıdım gıdım ı bide orada görelim.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3. Şirket halka açıklığı yüzde 25 seviyesine cikartilacagini söylemişti çok önceleri ortak satışları ile hali hazırda 21.63 seviyesinde, satışları bitti mi yoksa halen satılacak milyon lotlar bekletiliyormu ortaklar tarafından?

4. Polho tahtası konuşuyor: Bir satış gelse de yine 280-290 bölgesine gideyim diye bekliyorum. Ytd

5. Bist 2000 olmuş biz daha yıllikda %15 eksideyiz herkese geçmiş olsun diyelim adamlarin umrunda değil hissenin kaç oldugu ama bistin düşüşü muhtesem olcak gibi pol ile birlikte gibi geliyo .

6. geçen sene 340 bin olan Volkswagen Tiguan, buğün 720 bin. geçen sene 4.20 olan polho 3.17 varın zararı siz hesaplayın. Adamlar anlık al sat yapıp karı cebe atıyorlar, biz safdiriklere yükselecek diye bekliyoruz.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7. Busaatten somra mikmişim polhoşunu, kaç olursa olsun, sahibinide , şirketininde taaaa mına...ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    geçen sene 340 bin olan Volkswagen Tiguan, buğün 720 bin. geçen sene 4.20 olan polho 3.17 varın zararı siz hesaplayın. Adamlar anlık al sat yapıp karı cebe atıyorlar, biz safdiriklere yükselecek diye bekliyoruz.ytd
    Çözmüsün baskan işi adamlar karda şuan yillikta kaç milyon alsat yapiyo borsa bi düzeltme yapsın görecez asil hedefi.

Sayfa 218/616 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •