Sayfa 218/685 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 5480 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Bu arada , son 2-3 saat işlemlerin çok yavaşlamasına rağmen yine de 700 bin lot işlem hacmini bulduk şu an itibari ile.

Bir alım dalgası daha gelirse 1 milyon lot işlem hacmine doğru gidebiliriz.

Cuma da 1 milyon lota yakın işlem olmuştu. Bu işlem hacmi çok değil ama son 1-2 ay ortalamasının çok üstünde. Fiyatın da yukarı gittiğini düşünürsek , tüm endikatörlerin AL vermesi yakındır. Bilanço keşke bu akşam gelse. O zaman çok rahat dirençler kırılır.

2. Basamıyorda istediği fiyata.Kamikazeye bağlayacak en son herhalde.
    :)
    Usd kapanışını garanti altına almak istiyor.Şu an terliyordur.
    Abi kasma çok .

3.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Takasta yine ilginç şeyler oluyor. HSBC amca İş bankasında tuttuğu takası sağa sola virmanlıyor. Satıyor sanıyordum daha önce küçük rakamlar olduğu için ama geçen hafta 85.500 lot bugün de 104 bin lot eksildi İş bankası takasından. Bence satmıyor virmanlıyor sağa sola.

Yatırım fonları da 3-4 aracı kurumdan ufak ufak satmış görünüyor. Tera , Philip , Piramit vesaire.

Yatırım fonlarının satmasını çok umursamam. Çünkü onlar için hissede beklenti varmış , iyi bilanço açıklıyacakmış çok önemli değildir. Yarın döner alırlar gerekirse.

Açıkcası başkası satacağına yatırım fonunun satmasını tercih ederim. Ancak perşembe günkü BofA alımları Citi'den çıkmadı. BoFa , Citi adına değil başkası adına almış geçen hafta perşembe.

Çok detaylı incelemedim ama takasta kafa karıştırmaya devam ediyorlar.

Bakalım altından ne çıkacak. Zaman daralıyor.

Bu arada takas tam oturunca BofA'nın aldığı malların tamamı Citi takasına girdi. O yüzden bir önceki yazımdaki durum iptal kimseye yanlış bilgi vermeyelim.

BofA yine Citi için almış.

4. Sayelerinde sinir hastası olacagiz

5. bu saatten sonra 20 olsan ne olur 30 olsan ne olur.. bildiğin b.oka paramı yatırsaydım en az 2-3 e katlamış olurdu.. sen bir b.ok bile değilsin..

6. Despec bilançosu güzel geldi.

Pazar hakkında genel bir bilgi verebilir. 2. çeyrek satışları güzel artmış. Karlılık seviyeleri de iyi.

Bu durumda bizim bilançonun da iyi gelme şansı çok arttı. 1-2 güne gelir herhalde bizim bilanço da.

7. Hadi hayırlısı, umarım on.lu rakamları hızlıca geride bırakırız artık. Son bir yılda arenanın ortalamasını düşürücem diye sattığım hisselerin en az artanı x3 yaptı. İnat ettim 35-40 olmadan satmam arenayı.

8. *TKNSA-Teknosa 2022 yılı 6 aylık konsolide olmayan net dönem karı 191.795.000 TL (Önceki -2.819.000 TL )

Sayfa 218/685 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •