Sayfa 218/1002 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. 🔴Erdoğan: Sizlerden 1 yıl süre istiyorum

Seçim 1 yıl ertelenir. Mücbir sebep.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Seçimler hangi şartlarda ertelenebilir anayasada bellidir.

Bunun ötesinde bir dayatma halk idaresine baş kaldırmadır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3. cumhurbaşkanı asrın felaketi dedi ki zaten öyle o açıdan 6 Şubat itibariyle tüm işlemler iptal edilip borsa uygun zaman da açılmalı çünkü olağanüstü bir hal sozkonusu... Bu felaket başta idrak edilememisti.

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    cumhurbaşkanı asrın felaketi dedi ki zaten öyle o açıdan 6 Şubat itibariyle tüm işlemler iptal edilip borsa uygun zaman da açılmalı çünkü olağanüstü bir hal sozkonusu... Bu felaket başta idrak edilememisti.
    Secbul’un dediği gibi, hükümet henüz kızgınlık evresinde, şimdi şimdi pazarlık başlayacak.

5. ülke insanini seviyorum ama gercekten insan olanları zamanı gelince bütün olup birbirimize sarılıp kenetleniyoriz... ama parazitler yok değil mi var 99 depremin de yaşananlara canlı şahit olarak şu an durumlarında aynı.. ama ülkemize de çok üzülüyorum gelecek manasinda hiç bir hayalim yok bunu samimi olarak söylüyorum .. 43 yaşındayım ve bir gün de şikayet etmediğimiz gün yok mutsuzum ya da bazıları çok mutlu...o açıdan bence yarın yokmuş gibi yaşamalı .

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    ��Erdoğan: Sizlerden 1 yıl süre istiyorum

anayasada yazmayan sebebi mucbir sebep diye zorlarsan sivil darbe yapmış olursun. anayasal suç..

kanun yapıcı, ülkede iç karışıklığı bile seçimin ertelenmesi için mucbir sebep olarak koymamış anayasaya..

7. Bu şartlarda ilköğretim ortaöğretim de ikinci dönem evden devam eder

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    🔴Erdoğan: Sizlerden 1 yıl süre istiyorum

Sivil darbedir. Anayasaya aykırıdır. Seçimleri savaş dışında hiç bir sebeble erteleyemezsin mayısın 2. Haftası seçim olur olmadı en geç seçim haziranda olur.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 218/1002 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •