Sayfa 218/1015 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Seçim 31 mart değil mi?
    Mart nisan... 1 ayda % 25 fışkırtırmı ? Mümkün
    Şıbat vade bitsin, nisan vade dolara gömek longu bari ğŸ˜
    Seçimi bekleyelim dersek, marttada alırlar marjdan olmıyak
    Alpeeeerrr... gel
    Akbankı bıraktım, yeni kaat buldum
    Bi %5
    Bi 7
    Bi 1
    Bi 8
    Bi tavan 🤣
    Böyle yazınca nazar daayo, gerçekleşmiyor
    Ama olsun itnalık bizde kalsın
    Geçen seçimden sonra %38 fışkırdı, şimdi hafif eğimle saldıkları için %25 dedim, ne kadarını bir tek kendileri biliyor. Ama hala baskılandığı kesin, rezerv yakıyorlar.

2. Çakma simulasyon bugün olumlu başlansın demiş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Geçen seçimden sonra %38 fışkırdı, şimdi hafif eğimle saldıkları için %25 dedim, ne kadarını bir tek kendileri biliyor. Ama hala baskılandığı kesin, rezerv yakıyorlar.

bende yakacak rezervi nereden buluyorlar onu anlamıyorum

KEREM ABİ... rezerv eksi 50 değil mi?

elde rezerv yokki, yaksınlar aqua

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bende yakacak rezervi nereden buluyorlar onu anlamıyorum
    KEREM ABİ... rezerv eksi 50 değil mi?

elde rezerv yokki, yaksınlar aqua
    Şöyle düşünün, short açıyor, zarar ettikçe para basıp ödüyor.

Para bastığı için TL değer kaybediyor, USDTRY artıyor yine TL değer kaybedince, yine short açıyor...matbaası var adamın..

Parasal genişlemesi de bonusu...%100 enflasyon varken %15 le kredi verince, ekran üzerinde para 10 katına çıkıyor, 10 kat para basılmış gibi oluyor....sonra da niye enflasyon hortladı diye market deposu basılıyor, dolara sümkürülüyor, yakılıyor..v.s...v.s..

Eskiden faiz lobimiz vardı, doymuyordu reel faize...şimdi de Enflasyon Lobimiz oldu...Allahın izniyle ortalayacaz bakalım, Gri Şimşekin başına iş gelmezse...

Başkan Hafize Gaye Erkan, Enflasyon Raporu 2024-I’in tanıtımı amacıyla 8 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.30’da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İdare Merkezinde bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecektir. Toplantı fiziksel ortamda gerçekleştirilecektir.

kendi sitesinden aldım hala başkan hafize görünüyor.......ilginç........
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Merkezin önü yayın arabası dolu
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Yabtksoran grafiğine bakarsanız son 1 bıçık aylık yükselişte de yabancı alışı yok, hatta az satış var
    İş yatırım ile ak yatırım
    Tahtayı kaldırmaya karar verdiklerinde, güvercin, şahin, yabancı satarmış... bakmıyor hiçbirşeye sürüp gidiyor
    Ah Çıtak Ah sen bu işleri böyle mi biliyorsun? Operasyon yapılacağı zaman bofa malı yerli hesaplara dağıtıyor.Özellikle bıyıklıların stili bu. Herif kek mi sana takastan kabak gibi görünsün.Bu dalga dümen bir tek kılçıksız net yabancı alımlarında yemez.O da fiyat ve grafikten belli oluyor.

Adamların mal toplama şekli de mal satma şekli de bofa dan yerli hesaplara dağıtım.O yüzden takas ya da akd bakarak pek işlem yapmam. Ancak o takas ya da AKD nin bir kısmı kim net bilirsen belki o zaman yorumlayabilirsin. Misal ARDYZ Bofa bir gün al bir gün sat 20 liradan 50 liraya geldi.

Bazen de operasyonlar citi takası+ yatırım fonu takası+emeklilik fon takası azalınca ya da sıfırlanınca başlıyor.

Dicem o ki yabancı bir gün çatır çatır alıp net görünene kadar al takke ver külah yapılırken takas takip edilerek bir şeyleri yakalamak kolay değil.

Dün birazda halka arza girecek olan büyükler satış yaparak hazırlık yapmıştır.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şöyle düşünün, short açıyor, zarar ettikçe para basıp ödüyor.

Para bastığı için TL değer kaybediyor, USDTRY artıyor yine TL değer kaybedince, yine short açıyor...matbaası var adamın..

Parasal genişlemesi de bonusu...%100 enflasyon varken %15 le kredi verince, ekran üzerinde para 10 katına çıkıyor, 10 kat para basılmış gibi oluyor....sonra da niye enflasyon hortladı diye market deposu basılıyor, dolara sümkürülüyor, yakılıyor..v.s...v.s..

Eskiden faiz lobimiz vardı, doymuyordu reel faize...şimdi de Enflasyon Lobimiz oldu...Allahın izniyle ortalayacaz bakalım, Gri Şimşekin başına iş gelmezse...
    o konuda ilgi alanımızda

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    gözünü tivitırdan ayırma...

mehmet şimşek İSTİFA'yı bastığı gün halledecem o işi
    halledecuuk..

https://www.youtube.com/watch?v=Yxo0ihAe0m8

siz ara ara hatırlatın da unutmayayım

Sayfa 218/1015 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız