Sayfa 218/456 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 3643 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Demokrat Parti’de İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve İzmir Milletvekili Salih Uzun partilerinden istifa etti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Demokrat Parti’de İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve İzmir Milletvekili Salih Uzun partilerinden istifa etti.
    Acaba CHP'yemi geçecekler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    Fener %6-7 yaptı 90 olan hissenin fiatı 111 oldu,diğer sportifleride peşine taktı.

4. Muazzez Ilmiye Cig hakkinda soyle bir iddia var ama dogrumu degilmi bilemiyorum

https://haber.sol.org.tr/yazarlar/or...vd5Kta83v4hGlQ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kara Harp Okulu'ndaki mezuniyet töreninin ardından teğmenlerin kılıçlı yemin soruşturmasında ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, ilgili personelin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiği belirtilerek "Mesele okunan metin değil, emre uyulmamasıdır. TSK'yı tartışmaya açıp itibarını zedelediler." denildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kara Harp Okulu'ndaki mezuniyet töreninin ardından teğmenlerin kılıçlı yemin soruşturmasında ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, ilgili personelin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiği belirtilerek "Mesele okunan metin değil, emre uyulmamasıdır. TSK'yı tartışmaya açıp itibarını zedelediler." denildi
    İtibarmı bıraktılar acaba,ne itibarıymış,sadece itibar bu teğmen gibilerde olur onlar geleceğin ordusunu kurucu elamanları.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Muazzez Ilmiye Cig hakkinda soyle bir iddia var ama dogrumu degilmi bilemiyorum

https://haber.sol.org.tr/yazarlar/or...vd5Kta83v4hGlQ
    Bula bula bunumu buldun,Türkan saylan içinde pkk sever demişlerdi onun için çok uğraştılar,ama yaptığı hizmetler hep göz ardı edildi,ilmiyeninde çok hizmetleri vardı bir sümerolog olarak,hem ülkemize hemde dünyaya,çamur atanların bu ülkeye sadece hizmeti hainliğidir,megri,megri,çadır mahkemelerini,açılım,saçılımı es geçtim,buna sadece pis fetöcüler denir,esas baş çıban mhp'dir,katil sürüsüdür k,maraşta ne mok olduklarını gözlerimlen gördüm,hamile kadının karnını yarıp çıkartılan cenin duvara çivilenmişti,yılandan yılan doğar diye,yani ermeniden bile kötülerdi,80 darbesinde çoğu idam edildi,öyle solcu öldürmekten değil,terörist,çetecilik,mafya kurmadan,canilikten idam oldular.

Bahçeli: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile şahsım arasında hiçbir ayrılığın ve ayrışmanın söz konusu dahi olmayacağını mühürlü kalplere, duymayan kulaklara, görmeyen gözlere hatırlatmak dava ve vicdan görevimdir

Sayfa 218/456 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •