Sayfa 218/1006 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    shortları 11450 üzerinde kapattım.hisse long.. ve spot hisselerle gayet bullish devam etmeyi tercih ettim .. ytd.. gece seansı belki hedge short açabilirim.. alttaki grafiğe ciddi önem veriyorum.. t0 t1 takibimde... ytd..
    güzel başladı gibi .. spot + vadeli long yönlü devam ben ... ytd .. t0-t1 izlemedeyim .. gerek spot gerekse vadeli taraf için stoplarımda aynı alttaki gibi devam... ytd .. hisselere odaklıyım .. şuan yüksek kaldıraçtayım ama kaldıracı ayarlamak için endeks short açma şansım her zaman var . long kapama düşünmüyorum şimdilik. ytd ..

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    selamlar .. aynı şekilde bullish devam ediyorum .. stresi yönetmem gerekli .. .stop/exit için iki seviye belirledim .. vadeli portfoy için u-100 dünkü en düşüğü stop seviyesi belirledim (965x) .. spot taraf için ise u-100 24 aralık 2024 dibini (956x) stop belirledim .. ytd kısmet ..herkese kolay gelsin ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

10 bankaya reklam yasağı getirilmiş.
    Hangileri acaba?

3. Pala gene erken boşalttı gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Pala gene erken boşalttı gibi.
    Erken boşalmanın tedavisi yok ki.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Pala gene erken boşalttı gibi.
    sn Alper.. sıkı tutunmaya çalışıyorum şahsen ben .. stop seviyeler gelmedikçe yapıştım hisselere.. ya stop olurm ya da güzel kazanç sağlarım bakalım kısmetimizde ne varsa artık .. .. sallayacaktır 10.000 hattı savaşı malum .. .. ytd ..

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sn Alper.. sıkı tutunmaya çalışıyorum şahsen ben .. stop seviyeler gelmedikçe yapıştım hisselere.. ya stop olurm ya da güzel kazanç sağlarım bakalım kısmetimizde ne varsa artık .. .. sallayacaktır 10.000 hattı savaşı malum .. .. ytd ..
    En güzelini yapıyorsun abi. Bol kazançların olsun. Şu epik wave başlasa da adini sel wave diye jargona eklesek

Katırcı Bedrinin ufukta gördüğünü
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    En güzelini yapıyorsun abi. Bol kazançların olsun. Şu epik wave başlasa da adini sel wave diye jargona eklesek
    umarım . sanada bol kazançlar abi .. işin rast gelsin .. ytd..

Sayfa 218/1006 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •