Sayfa 219/1024 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Öyle bir hak olabilir ama ben yılın 365 gününün 182 günden fazlasını genelde Türkiye içinde geçirdiğim için böyle bir hakkım yok diye biliyorum.İleride 182 günün altına düşersem zorlanabilir. Ama bu bürokrasi ile beni daha beter borçlu çıkarırlar o da başka mesele.
    Yurtdışında vergi mükellefiyetiniz varsa iş daha kolaylaşıyor.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İşte ben o 99 'la başlayan tckimlik nosuna gıcık oluyorum ve protesto ediyorum.
    Tüpçünün patronu imzayı atan.!!..!!!
    En güzeli gurbetçi olacan.!!
    Kafan rahat edecek.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. kanada doları uygun nereden alabiliriz? o da dolar bu da dolar..

4.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    kanada doları uygun nereden alabiliriz? o da dolar bu da dolar..
    Herhalde istanbul mısır çarşısı dolayında döviz bufeleri
    Tahmini yazdım en çok turist orlarda diye

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Tüpçünün patronu imzayı atan.!!..!!!
    En güzeli gurbetçi olacan.!!
    Kafan rahat edecek.!!
    Tüpçülere de şizofreni ve paranoya derecesinde taktın bırak ne halt ederlerse etsinler sen kendi dümenine bak. Tüpçü diye diye kafayı sıyıracaksın.

Türkiye'de de zaten gurbetçiyim şu an bospo. Ah şimdi o blutwurstumu yiyebilmek vardı memlekette.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yurtdışında vergi mükellefiyetiniz varsa iş daha kolaylaşıyor.
    Var ama sosyal bir ülke olduğu için vergiler daha da ağır. Hele bir de tüm Avrupa maliyesi ile Türk maliyesi bilgi paylaşımı başlattı. Durum iyice kötüleşti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    kanada doları uygun nereden alabiliriz? o da dolar bu da dolar..
    namibya doları daha mantıklı.
    1 NAD =0.0673153USD

8. geçen gün de muhabbeti oldu, bu piyasada ruroda sıkıntı yok dolar bulmak zor olabiliyor muhabbeti vardı böyle bi durumda bu sıkışıklığın ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulamak lazım. gerçek bir sıkıntıda euro vs de zor olmalıydı... bakalım bayramda ne olacak. bayram hediyesi papazı gönderecek miyiz yoksa sarı pipi tvit mi atacak göreceğiz...

Sayfa 219/1024 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •