Sayfa 219/932 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Siz yine de temel analizden bizleri mahrum bırakmayın Sayın İzci, nice kağıtları yukarı sürüp millete aldırıp içini boşaltıp tahtasını kapattılar. Sürekli zarar eden, borç batağında, öz sermayesi erimiş bitmiş bir şirkete normal şartlarda kimse ortak olup parasını koymaz ama borsada bu yapılıyor çünkü şirket finansalları ile ilgili hiçbir araştırma yapılmıyor. Temel analizlerinizi çok faydalı buluyorum
    Teşekkür ederim, Elimden geldiğince bilgilerimi samimiyetle paylaşmaya çalışıyorum. Tek amacım faydalı olabilmek, dua alabilmek.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, Elimden geldiğince bilgilerimi samimiyetle paylaşmaya çalışıyorum. Tek amacım faydalı olabilmek, dua alabilmek.
    ALLAH RAZI OLSUN ,
    Rabbim çok para versin
    mutluluk versin
    sağlık versin
    uzun ömür versin

6 çocuk versin
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    ALLAH RAZI OLSUN ,
    Rabbim çok para versin
    mutluluk versin
    sağlık versin
    uzun ömür versin

6 çocuk versin
    Sağol kankim, Cümlemiz için inşaallah.

Çocuk işine gelince, Yaşlandık be kankim, kendine planla bakalım inş.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolgam Hocam
    Rica ederim, kolay gelsin.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

izci abi;

ASELS hakkında ne düşünüyorsunuz? Başlığında KOZAL ile fiyatını (performans açısından) karşılaştırmışlar. Sizin TEMEL ANALİZ düşünceniz nedir?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    izci abi;

ASELS hakkında ne düşünüyorsunuz? Başlığında KOZAL ile fiyatını (performans açısından) karşılaştırmışlar. Sizin TEMEL ANALİZ düşünceniz nedir?
    Aselsanı Temel analizde kime sorsanız, herkes iyi hisse der. Bence de iyi, fakat sıradan bir hisse. Naçizane (Kişisel) düşüncem; Nevi şahsına münhasır (kendine özgün, özel) bir hisse değil. En azından şimdilik, ileride açıklayacağı finansallara göre tekrar değerlendirmek gerekir.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Aselsanı Temel analizde kime sorsanız, herkes iyi hisse der. Bence de iyi, fakat sıradan bir hisse. Naçizane (Kişisel) düşüncem; Nevi şahsına münhasır (kendine özgün, özel) bir hisse değil. En azından şimdilik, ileride açıklayacağı finansallara göre tekrar değerlendirmek gerekir.
    Abi zahmet olacak ama ben KOZAL ile karşılaştırmanızı kastetmiştim. Yanlış anlaşıldıysa affola.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi zahmet olacak ama ben KOZAL ile karşılaştırmanızı kastetmiştim. Yanlış anlaşıldıysa affola.
    Kozal da Kalbimi çalabilecek, Gönlümün sultanı olabilecek durumda değil.

Sayfa 219/932 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •