Originally Posted by dell14 Viop -2 SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Teşekkür ederim. Düne göre nasıl?
Originally Posted by Pestilence Üstat sana zahmet viopa baksana Vebam Gardasim Suan aglamaktan yazamiyorum Dolar yardan asagi surdu... 1 saat tutunursa tarrak acitir... Bu su demek Bist 60 lara gidiyah...ytd
Rusya MB petrol 25 doların altına inerse döviz satmaya başlayacak. Kaynak Bloomberg
Originally Posted by dell14 Cds ler 1000 e dogru gidiyor.bu degere gore cok farkli olmaliydi SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Tutmasalar gider zaten Pekte dayanamazlar gibi Dun beklentim 7.5 dedim Fatih ustad sasirdi 😀
Originally Posted by Webster Vebam Gardasim Suan aglamaktan yazamiyorum Dolar yardan asagi surdu... 1 saat tutunursa tarrak acitir... Bu su demek Bist 60 lara gidiyah...ytd Süper bugün de zarardayız. Bakalım çok girmesinde...
Originally Posted by mrfatih ne diyorsunuz üstadım bu mümkün olabilir mi bu parasal genişlemede Sen turk halkinin gucunu bilmiyorsun fatihim😀
1 cent : endeks olmadan bebegin gazi gitmeyecek.ytd SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Webster Sen turk halkinin gucunu bilmiyorsun fatihim😀 6.5 den bana dolar aldıramazlar diyodum dün bugün aldım
Forum Rules
Yer İmleri