Originally Posted by
fenerbahceli
Gözünüze çarpan hafif hisse var.mi kboru gibi ;biz fakiriz az para ile riske girip kazanmak istiyoruz

Bir de Neomdan sipariş alinmasa bile potansiyeli yüksek kcaerin çünkü o olay yeni sanki
Ama o olsa hızlanır gibi. Hantal hisselerden yorulduk İns kazaniriz burada

dostum üç hafta önce hafif hisse olarak brksn demiştim...ilk söylediğimde fiyatı 19 tl idi...o hisse şu anda 34,30 da...benim de sermayemin %5 i oradaydı...o da güzel ve beklentili ama sığı ve hafif...beni güzel takip etmiş olsaydın muhakak onu fark edecektin...onun dışında 5-6 ay önce atatp yi 30,00-35,00 aralıklarında iken paylaşmış idim...oda şu anda 138,10 a varmış görünüyor...sermayemin %65-70 i orada...
kocaerde ise sermayemin %25-30 u var....kocaer şu ana kadar ağır abi olarak takılıyordu...ama zaman geçtikçe hafifleyeceğini düşünüyorum...iyicene toplanmış görüntüsü var...kademeler çok boş...kocaer artık iyicene sığlaşıyor...beklentileri peyder pey gerçekleştiği vakit sığ hisseler gibi agresifleşeceğini düşünüyorum...
kocaer 2024 yılı boyunca katma değeri yüksek ürünlerin cirodaki payının artması ile ve çelik fiyatlarının artacak olması ile ciro ve karlılığı ile konuşulup ,değerleneceğini hatta suudi arabistandan gelen haberler ile de zaman zaman zıplayacağını düşünüyorum...asıl çoşkunun 2025 yılının ortalarında jes santralinin bitmesi ile yaşanacağını düşünüyorum...2025 yılı koceri seyretmede büyük keyiflerin yaşanacağı yıl olarak görüyorum...çoşku had safhada olacaktır...türibünler dolup taşacak ve kocaer tezahüratları duyulacaktır....o vakitler büyük bir ihtimalle seyirciler arasından kendini bilmez biri benim kıçıma tekmeyi yapıştırmaya çalışacarak beni kovmaya çalışacaktır..
biliyorsunuz gesanda iken aylar önce benzer şeyi söylemiştim..vakit geldiğinde gerçekten de bir kişi değil tam bir kaç kişi kıçıma tekmeyi vurmaya çalışmış idi...zaten ben de o vakitler gitmem gerektiğini anlamıştım...
bir borsacı ne yapacağını bilmeli...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri