Originally Posted by
SADIKTAN
Güzel soru...
BORSA= ALGIYLA OYNAMA SANATIDIR.. Önce düne dönelim...
Pala açılışta doları 5.64kenn korkuyla mılletın malını çalmaya çalısıyordu akkız eksi %2di...
Kardesiniz çıktı 90.55x de hefef 91.77Xdedi korku varken akabinde 91.77X 80puan kala burada kar satışları gelir
ve 2.ortalama rakamım 90.82X ye dokunup oradan tekrar 91.77X efsane olur Garan 7.24 geçerse havai fişekler patlar....
Pala halk garan ve bisti 3ünü de noktaya dokundur destek aldı yeniden 91.77x...
Bizim yatırımcımızın en buyuk hatası işte burada amacın vurkaçsa malı desteke alacak direncte çakacaksın...
Baktınki direnc gecildi satmadın artık o direnç senin kardan stop nokta olacak donuste verip karı cebe alacaksın...
Dün 1500puan yukarı sonra 1000puan aşağı tekrar 1000puan yukarı 4500puanlık marjı burada harfi harfiyen canlı yayında
yazdım... Sadece %7-8 hayvanı alış beklemiyordum orada yanıldım..
Şimdi dün 7.10destekte malı almayan 7.24 gecılınce trene atlamayan bakıyorsun 7.50 gelirse dalarım dıyor iste bu algıyla
oynama sanatıdır... Dün değil önceki akşam kapanışta tepkiye oynayacağım yazdım herkes korkarken mal alacaksın 6.95de
7.10da 7.24de mal alamayanlar 7.50de sıraya beklıyor... korku varken al çosku varken sat özü bu...
Gelelim 84bine bu benım uzun vade al unut rakamım.. Bu rakam dısında asla uzun vadecı olmam..
Bu rakamları görmek ıcınde 88 altı kapanışlar görmek gerek... Bu rakamı ağzım açık beklemeyecem her gun yıne 20-30 kademe
pesinde koşarak yapacağim... Grafık acıayım rakamlar uzerınden konusalım..
Yer İmleri