Forumdaki sizlerden özür dilerim lakin biz burda olanı biteni yazıp maalesef hepimizi dolandıran kalpazan tan ın yaptıkları gözümüzün önünde film gibi geçerken tek yaptığımız yetkili ve sorumlu olanlara şikayet etmek kıt kanaat yaşadıklarımızı paylaşmaktı çünkü hepimiz dolandırıldık ve aynı gemideyiz ama bu tipler sürekli nasıl kazandıklarını yazıp(sanki meraklısıyız) yetmiyormuş gibi tan ın kalpazanlıklarını bırakıp bize hakareti meslek yaptılar goygoyculuk yapıp bide Yen'i kurban ayarlamaya çalışıyorlar adamın ne olduğunu 5 yıldır biz yaşadık nerde Yok katarlı Çinli İngiliz ortaklar hepsi balon ama spk dan bir tek yazı çıkmadı ky yanıltıyorlar diye burası maalesef muz cumhuriyeti Ankara'da koca koca binalarda 1000 kişi çalışır kimsenin gözüne batmıyor beyefendi tan öyle ky sırtından paraları topla masa sandalye tamam bizde spk var hukuk var vs diye güvenip yatırım yapalım ama enayi biz olalım tetikçilerde bize akıl versin yetmezse hakaret etsin bu tezgahçı bence tan dır tetikçileride onun adamı ki bunlar yazılmasın okunmasın
Bakın gene aynı numaralar gene senet sat öbürü alsın eee yeter artık bilançoyu yazan müşavir bile bunlar sahtekar deyip raporu yazmayı reddetti spk savcılık beklesin bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam umut etmemize bile izin vermiyor....ilk olarak 0.90 dan girdiğim hisse şu an 0.16 zarari siz hesaplayin ve umutlanacak bir çıkış arıyorum ama hep hayal kırıkligi.hissenin borcunu niye odedin niye satiyon ve kendi kurumuna satiyon .hep duzmece.
söylemesi ayıp ilk olarak 3.5 tan almıştım (basın bülteninde 3 sene içinde 200 milyon reel yatırım sözüne aldanmıştım) tan, bist tarihinde ender rastlanan bir tip. bunun gibisini analar zor doğurur bazen anlamıyorum becerisizlik mi yoksa çok mu zeki hatırlayanlar bilir balıkesir bigadiç te nrg ortaklığıyla alınan ihaleler ne oldu hiç bir faaliyeti yok ingiltere deki şirket ne oldu satışa çıkarmışlardı hani spk o şirketin akıbetini soruyordu ne oldu hepsi hikaye aslında burada birlik olup ortak yazı ile spk ya ingiltere deki şirketin akıbetini sordurabiliriz spk 2016 bilançosunda bu konuda açıklama istiyordu açıklama gelmedi spk ya bunu bir hatırlatsak nasıl olur.
Dostum hırsız içerdeyse soyguncuya kilit dayanmaz derler bu atasözü bana ait değil .......................... anlatabildimmi bilmem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Screenshot_2017-05-05-18-12-28.jpg
Arzu edenler için son durum!
Arkadaşlar bu kahpe nediyor benim keğıdımı alanı ben istediğim gibi yatırırım bu kahpe yazılan çizilenden anladığım kadarıyla ve gelen haberden şirketin borcunu kapatmış arkasından hisse satıcam demiş ve satmış kime kendine kendi hissesini kendince ayar yapıyor bunu sorgulamak lazım bu şartlarda bu hisseye biadamın parası olsa dahi yatırım yaparmı yapmaz bu şirket değerli olsa bu göt bu hisseleri bu paradanmı satar yukarısı bıyık aşağısı sakal misali göt diyorki açık açık satın hisselerinizi çıkın göt ben ben ben diyor başka bişey demiyor
Yer İmleri