bir atımlık mermimiz kaldı. onuda duruma göre ŞHORT için kullanacam..
bir atımlık mermimiz kaldı. onuda duruma göre ŞHORT için kullanacam..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bana göre endeks satış varantı UZIVZ ideal..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
nedense gün içi yükseliş gelebilir olmasına rağmen hiç heyecan yok. belkide son mermime güvendiğimdendir. bide maç doksan dakka onunda rahatlığı olabilir..
UZIVZ 0.24 son mermi yazıldı..
al.. UZDCC
sat..UZIVZ kısa vade düşünenler için..
seans öncesi tahminleri ciddiye almadan oyunu görerek oynayan ,heleki böylesine kritik sürekli desteklerin kırıldığı günlerde LONG olmanın trade den öteye gidemeyeceğini düşünen bir oyuncu olarak. dava sonuçlanmadan endekse yön belirlemenin karanlıkta göz kırpmaktan başka bi şey olmayacağını düşünüyorum..
endekste gap olunca iş karışıyor. tamam geri çekilmeler düzeltme herhangi bir sıkıntı yok ama tutunacak bi dalımız olmadığından varant için hiç uygun bi piyasa değil..
ben bugün AKBNK.. al AKIKD sat AKIYD üzerine oynayacağım. çünki endekse göre biraz primsiz görünüyor. eğer oyuna girmek düşünülüyorsa bence bugün en uygun olanı bunlar..
Yer İmleri