Originally Posted by
ssregitoss
gücü satin alman için uptrend olması gerek. Basit ortalamalar sıralı olmasi gerek.yani 5 günlük 20 günlük 50 günlük ve 200 günlük yukari ve siralı olması gerek.hissenin geçmişine bakarsan bu şartlari sağladığında iyi karlar birakmış.tabi bu temel olarak desteklendiğinde tadından yenmiyor.siz şu anda zayıf ı satın aldınız.bilanco gelmeden belki 8 tl yi bulabilir.ama bu sizi tatmin eder mi?ben bilanço yu beklemeyi tercih ederim.senden kaybım %5 olur belki ama kendimi garantiye almış olurum.senin alım noktandaki risk ile benimki arasında dağlar kadar fark olacaktır.
siz bilançoyu görünceye kadar ve gördükten sonra acaba size daha çıkacak marj kalacak mı ??? neyse biz işimize bakalım...önümüzdeki hafta bakalım kutpo nasıl davranacak ?? acaba zayıf olduğunu mu gösterecek yoksa güçlü olduğunu mu ??
ben bu hissenin hem tekniğine güvendim ki tekniğe göre olumluya dönüş var bu yüzden de risk minimuma yakın olarak görüyorum hem de temeline güveniyorum....içimden bir his şirket kar açıklayacak diyor...
bir kaç gün önce karel de de böyle bir durum vardı açıkçası girmeyi düşünüyordum ama işlerimin yoğunluğundan unuttum....o vakit risk almak istiyordum ama kısmet olmadı...bilançosu iki gün önce geldiğinde kar açıklamış ve %14 lük primi gördü...gün sonunda net %10 çıkmıştı...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri