Sayfa 22/344 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2752 madde; 169 - 176 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

Yazacak ya kimsenin takadı kalmadı yada sattı eskilere selam olsun ben bir. Lot satmadım

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. sayın nht, biz de satmadık bekliyoruz malesef. yatırımcı yaptı bizi bu göltaş çimento .

3.  Alıntı Originally Posted by nht Yazıyı Oku
    Yazacak ya kimsenin takadı kalmadı yada sattı eskilere selam olsun ben bir. Lot satmadım

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortak bende satmadım.Sadece bu ş.refsiz kağıttan uzak duruyorum.Hatta bir ara 10 lu fiyatlardan yüklü miktarda alıp maliyet düşürmeyi bile düşündüm ama vazgeçtim.
    Thy ,halk ,petkim gibi hacimli hisselerde işlem yapıyorum.Çok vaktimi alıyor,bunu da unutmuş oluyorum.

4. İmtiyazlı senetler kalkmadıkça bu tip şirketler adam olmaz bence.Sadece spekulatörlerin elinde oyuncak olur neden çünkü gelecek hakkında kimse bilgiye sahip değil neden çünkü kurumsal değil.Lanet bir patron senedi işte.T.t.d.

5. Örneğin nuh çimento alsa bu şirket direkt 5 kat değeri artar .Neden çünkü kurumsal yönetilir bakınız nuh çimento bakınız temettüler.

6. Bu hisseyle değilde tüm şirketler için imtiyazlı hisselerin kalkması için bir çalışma yapılamaz mı

Arkadaşlar Yücel Özcan bey Göltaşla ilgili bir oluşum içerisine girmiş hatta şirketten randevu talebinde bulunmuş uzun uğraşlar sonucunda randevuya olumlu bakmışlar.
    Whatsapp gurubu kurmaya çalışıyor buradan sesimizi duyuralım.
    Kendisi iletişim bilgilerini paylaştğı için aşağıya yazdım.

Faacbook adresi
    yucel.ozcan.96
    'Göltaş mağdurları arayın 0532 238 44 99'

8. Nasıl bir olusum? Eyt için o kadar kişi birleşti hiçbir sonuç alinamadi.bence kimse umursamaz

Sayfa 22/344 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •