Sayfa 22/259 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2065 madde; 169 - 176 arası.

Konu: BRSAN - Borusan Mannesmann

1. SPK, Borusan Mannesmann'ın sermayesinin %100'üne sahip olduğu Borusan Mühendislik'i devralması suretiyle gerçekleştirilecek birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine onay verdi

Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.

" Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin ve oy haklarının %100'üne sahip olduğu Borusan
    Mühendislik İnşaat ve Sanayi Makinaları İmalat A.Ş.'yi devralması suretiyle gerçekleştirilecek kolaylaştırılmış usulde birleşme
    işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir"
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    hayırlı olsun mu
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

[QUOTE=esozcan;4943594] brsan haftalık ile petkim haftalık arasında sankı karbon kağıdı var../QUOTE]

akşam vakit bulamamıstım.. soldaki brsan..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. 2 ileri 1 geri..2 geri 1 ileri ... bazen bir bakıyorum çıkıyor nasılsa düşecek diyerekten..sonra bir açıyorum ekranı düşmüş ..şaşırmıyorum alıştım

yatırım tavsiyesi değildir.

15.67 - 85 - 95 artık günlükleri değil, haftalıkları takıp etme zamanı.. mualla hanım elinde beyaz mendil kutusuyla geziyor... yukarı giderken bile haftalıkta da indi bindiler yapması beni şaşırtmaz. yınede mualla hanımla 2 şey ilettim.. 1- gidersen binerim gitmezsen inerim..2- 15.95 sonrası ( yanlış kararlara sebebiyet vermemek için) teknik yorum yapmam... (gidenin arkasından konuşursan dedikodu olur..) iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

haftalıkların form tutmaya başladığı şu günlerde 120 60 dak incelerken günlüklerdeki 15.45 dikkatimi çekti.. üzeri güzel ama altı kapanışlarda 3-5 gün sürünme olasılığını göz ardı etmemekte yarar var..

7. layn grafik kapanışları gösterir . y t d

Sayfa 22/259 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •