Sayfa 22/256 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 169 - 176 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    bu aracı kurumlardan bize sıra gelmedi ve ben pes ettim bundan sonrası onların olsun %100 bir haftada bulan bir hissede artık girmek benim mantıgıma ters gelir alabilen ky dostlara hayırlı olsun gerçi ben tek ky nin alabildigini zannetmiyorum robotçulardan bize sıra gelmedi o robotlar artık birbirlerini yemeye başlasın hele düzeltmede düşünürüz der bay bay derim.
    Halka arzdan ky nin para kazanması çok zor.Tek çaremiz Egeen.ytd
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    7. günde de bana gelmedi, dün 450 bin lot civarı satış yemişti bugün ise 280 bin lot satış oldu, normal de 7. gün olması nedeniyle, önceki günden daha fazla yani 1 milyon lota yakın satış olması gerekiyordu, bu beklentim dahilinde bana gelmesini ümit ediyordum, piyasa şartlarının olumlu olmasından dolayı satıcılar çok istekli görünmüyorlar, yarın 1 milyon lotu geçen satış olabilir, satışlar karşılanırsa gene tavan kapatır, pazartesi günü yüklü satışlarla tavandan isteyen rahat alır bence! bakalım satışlar gene karşılanacak mı! ytd,,,
    Yahu niye satılsın arkadaş. Kim niye bedavaya malını versin? Hala çok ucuz. Kimse yanaşmıyor, yanaşmaz.
    Mal pahalılaştığı noktada tavan bozulacak merak etmeyin.
    Borsa da ki tüm şirketler sırsayla GES projesi açıklarken. Tüm enerji firmaları aşırı pahalı fiyatlanırken, Güneş paneli üreten bir firma niye ucuza fiyatlansın arkadaş?
    Pahalı fiyatlayacaklar, pahalı fiyatlamak zorundalar.

3. yarın endeksin durumuna göre tavan bozar mı acep. biz de yeni halka arz furyasına katılsak mı

4. Ben bugün hisseleri verdim. Belki haftaya da tavan gidebilir ki benden alan da kazansın. Kalanlara bol kazançlar.

5. KAP: [ALFAS JANTS KGYO NATEN SEYKM ] BORSA İSTANBUL A.Ş. BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1082401
    Dosyalar:

BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu 2022-11-25
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    İngilizce
    Türkçe
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALFAS.E, JANTS.E, KGYO.E, NATEN.E ve SEYKM.E payları 28/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 27/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Bu açıklama nasıl etkiler?

7.  Alıntı Originally Posted by ksk156 Yazıyı Oku
    Bu açıklama nasıl etkiler?
    Ben bu haberi olumlu görüyorum,kredili alışı kaldırıyo açığa satışta güzel,elinde olmayan malı satıp aşağıdan yerine koymaya çalışanlarada yasak getirmiş k.yatırımcıyı panikletip malı elinden alanlara bu hissede bunu yapamazsın demesi güzel,bence hisse gerçek değerlerinde yükselmesi daha güzel olacak,speklere günlükçülere bu tahtada ekmek yok demiş.

8. Yükselişi durdurma hamlesidir Volatilite Bazlı Tedbir Sistemine almak.Spek tarafından yapılmak istenen alış kademelerini kredi imkanı ile talep emirleriyle doldurup arz talep dengesini bozmaktır.Elimizde cüzi lot var zaten,bizleri çok etkilemez bu haber.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Sayfa 22/256 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •