Sayfa 220/1252 İlkİlk ... 1201702102182192202212222302703207201220 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. sn lostperson hocam..

sayenizde sosyal test gibisinden bişey yaşadık bugün, belki de gerçekten öyledir, öyle ise de helal olsun. buranın ne kıymetli insanlarla dolu olduğunu bir kez daha gördük bu vesile ile. sağolun..

ammaa..

yahu bi kendine gel doktor. sen doktorsun yahu.. bu senin en kıymetli yatırımın. elindekinin kıymetini bil. emin ol burada çoğu insanda senin bu lüksün yok.!

burada birçok arkadaş aklın yolu olan önerilerde bulunmuş ki çoğu aynı yönde. tekrara düşmeye gerek yok.

benim ek olarak dikkat çekmek istediğim iki nokta var doktor..

önce şu nickini bi değiştir

kumar oynamaktan vazgeç.. burada çoğunluk riski sevmez. tam tersi genelde birikmişinin değerini koruma derdinde..

yatırım olarak da bence önümüzdeki seçimlere kadar ya da en azından kendi koyacağın bi tarihe kadar şu öneriye kulak ver..

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Size garantili bir portföy önerisi yapacağım. Öncelikle geçmişi unutun ve paranızın yarısını TL'de yarısını da dövizde tutun. (tam sağlam olsun diye de dövizin yarısı dolar yarısı euro olsun)

Ondan sonra uyku probleminiz falan kalmayacağından eminim. Tek derdiniz TL ve dövizde yüksek faiz veren bankaları kovalamak olur. Ne dersiniz?
    git biraz nefes al..

sevgiler.. sana ve tüm dostlara.

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    tatile gitmenin iyi olduğunu kim söyledi? ben 15 yıldır tatile gitmiyorum, iznimi alıp evde yatıyorum ve gerçekten dinleniyorum...

hava zaten sıcakken daha da sıcak yerlere gidip kavrulmak, serinlemek için denize gidip güneşin altında cayır cayır yanmak veya kışın daha da soğuk yerlere (mesela uludağa falan) gidip bir tarafını dondurmak...

insan haricinde bütün canlılar kışın sıcak yerlere, yazın serin yerlere göç eder... üzüleceğiniz tek husus çoluk çocuğu sevindirememek olabilir ki bir yıl da böyle olsun, belki doğru yolu bulurlar da diğer çoğunluk gibi hem kavrulup hem yolunmazlar...
    10 numero..belirtmeden geçemedim..

3.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    Merhaba bende sizin gibi ufacık bir zararda panikleyip hatalı davranan bir insanım. Risk algım neredeyse sıfır, o yüzden sadece TL de ve mevduatta takılıyorum. en büyük zevkim en yüksek mevduat faiz oranını yakalayabilmek. hiç bir şeye de canımı sıkmıyorum. üstadın dediği gibi nasılsa tüm yatırım araçları uzun vadede birbirine yakınsar. sonunda da öleceğiz. salla gitsin
    Riski algılıyorsunuz fakat riske olan toleransınız düşük. Yaşınız ileriyse ve bakmak zorunda olduğunuz insanlar varsa bu tolerans dahada düşer. Benim önerim psikolojinizi korumak için daha muhafazakar yatırım araçlarına yönelmeniz. Doktor beyi çok iyi anlıyorum doktor bey iyi eğitimli ve akıllı biri.. mevduatda, bonoda, tahvilde paranın eriyeceğini görmüş bu yüzden atılım yapmış saygı duyuyorum fakat bu piyasa zor bir piyasa özellikle küçük yatırımcı için çok zor bir piyasa.. "uzun vadede yakınsar" bence rahatlamak için söylenen hatalı bir söylem bunu daha önce selka nickli kullanıcı açıklamıştır ve doktor beyde bunu bildiğinden hamlelerini yapmış. Bu yüzden mevduat tarafında verilen krediler ile aradaki fark (%40-50 kredi verip, mevduata %19 brüt vermek) çok artarsa bizler küçük yatırımcı olarak bankalar ile daha sıkı pazarlık yapabiliriz ve açıkçası anaparayı korumaya yönelik muhafazakar bir strateji olarak yapabileceğimiz hamle yalnızca budur ki bankaların para ihtiyacı ve iştahı yoksa bu konudada birşey yapamayız. Bazı arkadaşların söylediklerine imzamı atarım.. Doktor bey parayı harcayın kendinize ailenize ve güzel zamanlar geçirin, bir yatırım aracı diğerlerine yakınsar veya yakınsamaz bunların peşinde koşmak ile hayatımız eridi gitti... Hayatta yaşadığımız günler içinde kendimizin varlığına en çok yakınsayan şey güzel anılardan oluşan bir yaşamdır ve bundan iyi bir yatırım olamaz.. Size ve ailenize sağlıklı ve mutlu günler dilerim... Saygılar..
    Son düzenleme : Enflasyon; 23-07-2018 saat: 23:22.

4.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Şekerbank gece gündüz hesabı %19'a güncellemiş.
    Oranları da zahmet edip siteye eklemişler nihayet

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    tatile gitmenin iyi olduğunu kim söyledi? ben 15 yıldır tatile gitmiyorum, iznimi alıp evde yatıyorum ve gerçekten dinleniyorum...

hava zaten sıcakken daha da sıcak yerlere gidip kavrulmak, serinlemek için denize gidip güneşin altında cayır cayır yanmak veya kışın daha da soğuk yerlere (mesela uludağa falan) gidip bir tarafını dondurmak...

insan haricinde bütün canlılar kışın sıcak yerlere, yazın serin yerlere göç eder... üzüleceğiniz tek husus çoluk çocuğu sevindirememek olabilir ki bir yıl da böyle olsun, belki doğru yolu bulurlar da diğer çoğunluk gibi hem kavrulup hem yolunmazlar...
    Mevduat tarafında her dediğinize katilirimda seyahat konusunda yanlışsınız ..seyahat demek insanın kendi yaşadığı çevreden belli bir süreliğine uzaklaşması demek bence ..Tamam sıcak vs..şahsen yaşadığım semtten 60 km uzaklaştıktan sonra her şey değişiyor ..yoksa ne ürgüp ne efes ne karadeniz he merakı olanlar için ayrı .ama seyahat bambaşkadır..bende evlendim 15 sene seyahata çıkmadım semtimizde guzel sayılabilecek deniz de var ..lakin gençlere tavsiyem maaşlarından yada kazançlarından bir miktar her yil seyahat parasi ayirmalaridir...

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    20.20 bono faizi mi, mevduat eşleneği mi?

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Mevduat eslenigidir genelde .bankalar o şekilde veriyor ..geçenlerde deniz leasing bonosu vardı 180 günlük 21.65 ..denizbank olsaydı girecektim .belkide yanlış yaptık birbirlerinin iştiraki

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Mevduat tarafında her dediğinize katilirimda seyahat konusunda yanlışsınız ..seyahat demek insanın kendi yaşadığı çevreden belli bir süreliğine uzaklaşması demek bence ..Tamam sıcak vs..şahsen yaşadığım semtten 60 km uzaklaştıktan sonra her şey değişiyor ..yoksa ne ürgüp ne efes ne karadeniz he merakı olanlar için ayrı .ama seyahat bambaşkadır..bende evlendim 15 sene seyahata çıkmadım semtimizde guzel sayılabilecek deniz de var ..lakin gençlere tavsiyem maaşlarından yada kazançlarından bir miktar her yil seyahat parasi ayirmalaridir...
    Hocam genci yaşlısı bencede tatile çıkmalı haklısınız. Fakat Demir bey'in dediği gibi tatilin illaki 5 yıldızlı otel ve kavurucu sıcakta sahilde güneşlenmek kombinasyonu olarak tanımlaması bencede yanlış onun yerine çeşitli turistik geziler veya serin kasabalar tercih edilebilir mesela ben 2 hafta sonra karadeniz turu yapacağım bana çok iyi geliyor ve bence böyle şeyler insanı tazeliyor..

8.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Hocam genci yaşlısı bencede tatile çıkmalı haklısınız. Fakat Demir bey'in dediği gibi tatilin illa ki 5 yıldızlı otel ve kavurucu sıcakta sahilde güneşlenmek kombinasyonu olarak tanımlaması bencede yanlış onun yerine çeşitli turistik geziler veya serin kasabalar tercih edilebilir mesela ben 2 hafta sonra karadeniz turu yapacağım bana çok iyi geliyor ve bence böyle şeyler insanı tazeliyor..
    evet, beni doğru anlamışsınız. bu tür tatiller hem kalabalıklardan ve stresten uzak hem de daha dinlendirici olur diye düşünüyorum...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 220/1252 İlkİlk ... 1201702102182192202212222302703207201220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •