En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sn. Pscyokinesis ve diðer cevap yazan arkadaþlar alýntýlama yaparak sayfayý kaplamasýn, diye cevaplarýmý yazýyorum izin al tatile git diyenler v.s herþeyi denedim![]()
1 ay izin aldým toparlarým diye fakat öyle olmadý,
Ailemi tatile götürecek herþeyi unutacak iken kabine sonrasý zarara satmam ile herþey daha da kötüye gitti,
Þu anda iznim bitmek üzere ve ailemi tatile götüremedim, benimle eve týkýlý kaldýlar. Onlarýn bir suçu yoktu, fakat yapamadým bunun suçlululuk duygusu da beni mahfetti,
Kabinenin açýklanmasý sonrasý zarara satmam sonrasý durumum çok komplike hale geldi, umarým toparlayabilirim. Piyasada buna izin vermiyor. 430 lara gelseydi dolar, gevþese idi kafam rahat olurdu þimdi nefes alan bir ölü gibiyim ,
Eski arkadaþlarla özelden mesajlaþýyordum sonra nickler deðiþtiði için diðer arkadaþlara da yolladým ortaya yazarak kimseyi rahatsýz etmek istemedim.
Hissenette çok vaktim yýllarým geçti aile gibiydik birçok arkadaþla o nedenle derdim bir nebze azalýr dedim. Evden çýkamýyordum ya çünkü iznimi evde geçirdim aileme hapis hayatý yaþattým onlarda çýkmýyor artýk . Tatilimiz bitti ve evde geçirdik![]()
Riski algýlýyorsunuz fakat riske olan toleransýnýz düþük. Yaþýnýz ileriyse ve bakmak zorunda olduðunuz insanlar varsa bu tolerans dahada düþer. Benim önerim psikolojinizi korumak için daha muhafazakar yatýrým araçlarýna yönelmeniz. Doktor beyi çok iyi anlýyorum doktor bey iyi eðitimli ve akýllý biri.. mevduatda, bonoda, tahvilde paranýn eriyeceðini görmüþ bu yüzden atýlým yapmýþ saygý duyuyorum fakat bu piyasa zor bir piyasa özellikle küçük yatýrýmcý için çok zor bir piyasa.. "uzun vadede yakýnsar" bence rahatlamak için söylenen hatalý bir söylem bunu daha önce selka nickli kullanýcý açýklamýþtýr ve doktor beyde bunu bildiðinden hamlelerini yapmýþ. Bu yüzden mevduat tarafýnda verilen krediler ile aradaki fark (%40-50 kredi verip, mevduata %19 brüt vermek) çok artarsa bizler küçük yatýrýmcý olarak bankalar ile daha sýký pazarlýk yapabiliriz ve açýkçasý ana para korumalý muhafazakar bir koruma stratejisi olarak yapabileceðimiz hamle yalnýzca budur ki bankalarýn para ihtiyacý ve iþtahý yoksa bu konuda da birþey yapamayýz. Bazý arkadaþlarýn dediðine katýlýyorum.. Doktor bey parayý harcayýn kendinize ailenize ve güzel zamanlar geçirin, bir yatýrým aracý diðerlerine yakýnsar veya yakýnsamaz bunlarýn peþinde koþmak ile hayatýmýz eridi gitti... Hayatta yaþadýðýmýz günler içinde kendimizin varlýðýna en çok yakýnsayan þey güzel anýlardan oluþan bir yaþamdýr ve bundan iyi bir yatýrým olamaz.. Size ve ailenize saðlýklý ve mutlu günler dilerim... Saygýlar..
Son düzenleme : Enflasyon; 23-07-2018 saat: 22:46.
tatile gitmenin iyi olduðunu kim söyledi? ben 15 yýldýr tatile gitmiyorum, iznimi alýp evde yatýyorum ve gerçekten dinleniyorum...
hava zaten sýcakken daha da sýcak yerlere gidip kavrulmak, serinlemek için denize gidip güneþin altýnda cayýr cayýr yanmak veya kýþýn daha da soðuk yerlere (mesela uludaða falan) gidip bir tarafýný dondurmak...
insan haricinde bütün canlýlar kýþýn sýcak yerlere, yazýn serin yerlere göç eder... üzüleceðiniz tek husus çoluk çocuðu sevindirememek olabilir ki bir yýl da böyle olsun, belki doðru yolu bulurlar da diðer çoðunluk gibi hem kavrulup hem yolunmazlar...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri