Sayfa 220/385 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

Kurumsal katılımın olmadığı , alanın elinde tutmadığı, bir/iki kademecilerin döndüğü hisseden ne köy olur ne de kasaba...
    Nitelikli yatırımcıya 6 milyon lot tahsisli yaptılar, sonuç; %70'i kaçtı...
    Analist toplantısı yaptılar, sonuç, geri dönüş; sıfır. Neden? Herkes hikaye değil somut gelişme istiyor...
    İşte bu yüzden şirket kurumsal kimliğini ve güvenini kendi oluşturmalı.
    Benim güvenim günden güne azalıyor.
    Hissede oyunlar ise gırla...

Güvenlik işinden başka bir verisi olmayan , taşeron/kadrolaşma sonucu işleri düşecek olan, karlılığı dip seviyelere gelmiş bir sektöre yatırım yaptık ve ceremesini çekiyoruz. Kağıtçılık bu borsada bitti de insan hiç mi akıllanmaz.

Yatırım, al/sat tavsiyesi değildir.

Mai grubun sitesine girin gündemi tıklayın 2 yıl önceki haberler var Akdeniz ortaklığı yok, internet sitesi güncel değil.
    Tanıtek'in internet sitesine gidin güncel olmadığı gibi yine ortaklık haberi yok. Bir yazılım şirketinin inernet sitesi böyle olmamalı.
    Özümsemek ve güncel olmak önemli şeylerdir .

Tüm bu yazdıklarım hisse performansı ya da fiyatı ile ilgili değildir. Süreci yönetmek ve sunum içindir.
    Sürecin yönetimi ve sunumu bence en basit bir tabirle olması gerekenin çok altındadır.

İhale haberi geldiğinde ben de hisseyi götürürüm önemli olan gelene kadar nasıl tahsislide bir bantta tuttuysanız yine o bantta tutabilmektir. 6.400 'den düş 5.600'e ve kımıldayama olacak iş mi?

Zaten şirketin ortaklık işleri ve tahsisli olmadan da fiyatı 6 ay boyunca buralardaydı.Hiç mi değerlenmedi?

Bu da son yazım olsun artık hem sıkıldım hem de monolog olmaya başladı.

5. Sayın HAK toplu taşıma araçlarına (ağır vasıta) şehir içi belediye otobüsleri dahil şehirler arası otobüslere karakutu sistemi getirilmesi zorunlu hale gelecekmiş yada geldi. tam haberi izleyemedim. Bu karakutu sistemini yapabilecek firmalar arasında Tanıtek varmıdır. çok araştıramadım sizinde gözünüzden kaçmış olabilir. Konu hakkında bilginiz var mıdır?
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

6. hisse aşağıda linkini paylaştığım grafikte görüleceği gibi C noktasının çizdi bugün.. bu C noktası, D(6,11 ) hedefiyle formasyona giriş olarak kabul edilir.

önümüzdeki günlerde daha iyi seviyelerde olacaktır diye düşünüyorum..

https://tr.tradingview.com/chart/AKGUV/lEY78byx/

(açılan grafikte play tuşuna tıklarsanız grafik güncellenir. )
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

7. Yılbaşı kapanış fiyatı 6,03 gedik raporu 10,50 , anlaşılan yılda bitse yatırımcı gülmeyecek ...

Takasa dikkat ettiniz mi bilmem lakin ilk sıradaki Gedikten sonraki üç kurum
    TÜRK EKONOMİ BANKASI
    İŞ YATIRIM
    GARANTİ YATIRIM'daki hissenin oranı %.9.66 ve hepsinin lotu aynı.
    İş yatırım 100.000 lot Akbank'a göndermiş.

Sayfa 220/385 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •