Sayfa 220/680 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 5439 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Adamlar tek seferde yatirimcidan 400tl uttu hala 25-30tl temettu icin kivraniyorlar burada
    FROTO yatırımcısı Ahmet hissesini Mehmet'e satmış Mehmet nazlı davranmış 400 TL aşağıya almış.

Ford Otosan burada yatırımcıyı nasıl ütmüş oluyor?...

FROTO'nun halka açıklık oranını mı arttırdılar?

Anlamadığımdan soruyorum?

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Uluslararası hukuk alanında doktora yapmış biriyim.
    Yazdıklarımı bir daha oku istersen.
    İyidir kötüdür tartısılır dedim öngörülebilir.
    Kaypaklıkları da öngörülebilir.
    Biz Batı nın ilim ve fennini beğeniyoruz.
    Uluslararası alanda çıkarlar söz konusudur.
    Güçlüysen çıkarını korursun.Güçlü olmalıyız.
    İlim ve fen batıya has bir sır değil ki. Transfer edilip kullanılabilir. Çin çok ciddi yatırımlar yaptı ciddi beyinler bu işi yapanlar. ABD AB nin geçtiği yollardan yine ama bu sefer daha hızlı olarak geçiyorlar. Yakında çok ciddi çok kaliteli çin üretimi (her alanda ) mamül hizmet göreceğiz. Öngörülebilirlik ise ilim ve fen kullanılarak yapılır. Yani yakında çin i de öngörebilmeye başlarız sorun değil.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    İlim ve fen batıya has bir sır değil ki. Transfer edilip kullanılabilir. Çin çok ciddi yatırımlar yaptı ciddi beyinler bu işi yapanlar. ABD AB nin geçtiği yollardan yine ama bu sefer daha hızlı olarak geçiyorlar. Yakında çok ciddi çok kaliteli çin üretimi (her alanda ) mamül hizmet göreceğiz. Öngörülebilirlik ise ilim ve fen kullanılarak yapılır. Yani yakında çin i de öngörebilmeye başlarız sorun değil.
    İyi çin in tahakkümü altındaki bir dünyada daha mutlu oluruz.

4.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    İyi çin in tahakkümü altındaki bir dünyada daha mutlu oluruz.
    Yoo tahakküm başlı başına mutsuzluk kaynağıdır zaten. Hem ABD AB tahakkümü mü vardı ki dünyada şimdi abovv Çin deniyor. Serbest piyasa aman canım. . İş Çin olunca tahakküm. BYD gelsin bakalım. Üretsin. Test edelim neymiş ne değil miş. Dedim ya iyi diyorlar. Hemde bu işlerden anlayanlar.

5. Seviyoruz bu Fortu yaa, yine yukardan satıp aşağıdan alma imkanı verdi.

Thank you Henry Ford
    Teşekkürler Ali Koç
    Go further Puma and Kuga, Focus, Transit, FMax.

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yoo tahakküm başlı başına mutsuzluk kaynağıdır zaten. Hem ABD AB tahakkümü mü vardı ki dünyada şimdi abovv Çin deniyor. Serbest piyasa aman canım. . İş Çin olunca tahakküm. BYD gelsin bakalım. Üretsin. Test edelim neymiş ne değil miş. Dedim ya iyi diyorlar. Hemde bu işlerden anlayanlar.
    Devlet teşviğinin devasa olduğu yerde serbest piyasa ekonomiisi denemez.
    Neyse bol kazanç herkese…

7.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Burası borsa her türlü film itinayla çekilir.
    Migros u örnek vermiş sayın üye peki migros hangi yatırımları yapmış süründüğü yıllarda.
    Ve nasıl coşmuş yatırım yapınca!
    Çekinceler yerinde kıyaslar manasız sanırım.
    Ytd
    Migros'taki kredi batağı hikâyesi şuydu:

Yabancı şirketi aldı, kasa ağzına kadar dolu, önce sağlam temettü sonra bankadan sağlam kredi, devamında anadolu grubuna satış.

yani ahlâksızlığın dik alasını yapmışlardı.

kimi üyeler de temettü verirse gibisinden anlatınca açıklamak istedim. en son sen bahsedince değerli kardeşim, alıntıyı senden yaptım, yoksa sana cevaben yazmıyorum.

ford temettü verirse hali böyle olur diye düşünmek öyle böyle yanlış değil.

sebepler başka, sonuçlar başka.

şarkıda dediği gibi sazlar başka, söz başka...

iyisi mi şarkının devamında dediği gibi kaderimizde hep güzeli arayalım.

sevgili osman, sözü şimdilik sana bırakıyorum.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. @Davudiskender ahh be abicim, Avni Anıl'ın bu güzel Nihâvend eserini nerden de hatırlattın biz musikisever kadirşinas, dilhun Fortzedelere, berhudar olunuz.

Kaderimizde hep güzeli aradık, kimi kavun çıktı kimi kelek fakat demişler ki yüzde ısrar etme doksan da olur, hisse dediğinde düşüş de olur, 60 lira temettü deme, 20 de olur.

Migros Koç'tayken mi oldu tüm bu dalavereler?

Mani kılap kartı olan herkese bakliyatlarda bir alana bir bedava vardı geçen gün.

Sayfa 220/680 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •