Sayfa 221/945 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Verdin gazı verdiniz gazı dünya kadar kişiye zarar ettirdiği ala utanmadan konuşuyorsun.sözde ky dostu amorr
    ben gaz vermem olanı söylerim ama sen ne veriyorsun o belli değil
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    ben gaz vermem olanı söylerim ama sen ne veriyorsun o belli değil
    Bu tipler kagidi götüren spek ve avanelerinin yancilaridir. Müneccim gibi bilmesi bence oradan kaynaklı.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

sayın atayburak bugun yarın yada er yada geç burda herkez para kazanacak. seni allah a havale ediyorum. nasıl kaypak bir adamsın yazıların belli ediyor düşüne alıyorsun satınca düşsün diye bekliyorsun. nasıl bir karakter sin belli değil. biz en azından dik duruşumuzla bekliyoruz. allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. otur ağla
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    sayın atayburak bugun yarın yada er yada geç burda herkez para kazanacak. seni allah a havale ediyorum. nasıl kaypak bir adamsın yazıların belli ediyor düşüne alıyorsun satınca düşsün diye bekliyorsun. nasıl bir karakter sin belli değil. biz en azından dik duruşumuzla bekliyoruz. allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. otur ağla
    Kesinlikle katılıyorum.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Geri zekalımıyım tabi ki satınca düşsün alınca yükselsin diye bekleyeceğim

6.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    Ben kendi adıma ciddi zarar ettim ama çok ciddi kazanacağımada eminim...süre sıkıntımız yok...ytd...

7.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Geri zekalımıyım tabi ki satınca düşsün alınca yükselsin diye bekleyeceğim
    Demagoji. Yazida niyetten bahsediliyor.

Sayfa 221/945 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •