Sercan ABey
Mala mı girdin 😊
|
|
Dışı sizi içi doktorları yakar. Doktorlar bilinçsiz falan değil, öyle bir yönetim baskısı altındalar ki, elleri kolları bağlı. Yoksa onlar da biliyor yapmaları gerekeni ama, neyse. Yazacak ama yazamadığımız o kadar çok şey var ki. İleri demokrasi sağ olsun. Daha dün hastanede, basına kapalı bir şekilde, sadece doktor arkadaşlarını uyaran bir konuşma yapan doktor hakkında soruşturma açılmadı mı.
Sercan ABey
Mala mı girdin 😊
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
ula arkadaş şimdi de
dolar aşağı
altın, petrol borsa yukarı
sırayla bu işler demek ki!!!
şimdi motorine benzine yapılan indirimleri bindirim diye inşallah millete kaptırmazlar
spot ile vadeli arasındaki marj 600 e inmiş
vaka sayısında artış korkutuyor, bir de şu problem var tabii, umreden gelenlerin ancak 3 te 1 karantina altına alındı.
millet uydurma abbasi emevi dinine tabii.
neymiş.
umreden gelenleri ziyaret ediyorlarmış.
ulan dinde böyle bir şey var mı yok.
umre diye bir şey var mı o da yok. had gidiyorsunuz. virüs varken gitmek niye. hadi gittiniz karantinadan kaçmak neyin kafası.
bu salgın yayılırsa sorumlu kim.
din cehaleti.
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Artı makas isterük pala
Hisse Aldık Battık 51 cent Petkoşcuum 05 Kasım 2024 Para etmiyor
|
|
Hala doktorlar
Doktor kadar taş düşsün başınıza...
Tıbbın aq feto denen *** soysuz...
yetmedi cehalet saldırdı
başınıza salgın geldi hala doktor
asın aq bütün doktorları
onların hata yapmaya hiç bir hakkı yok, insan değiller çünkü öldürün aq hepsini....
bu nedir bu kadar doktor düşmanlığı...
Ne tür bir ortam ve sistemde çalıştığını bilmeden hiç bir meslek gurubunu yargılamayın.
Sepet içinde çürük elmalar olsa da sağlık meslek gurupları sepeti kadar değerli sepet çok nadirdir...
SOn söz; Başınıza gelmeden kıymetini bilin
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Yer İmleri