Sayfa 221/680 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 5437 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    @Davudiskender ahh be abicim, Avni Anıl'ın bu güzel Nihâvend eserini nerden de hatırlattın biz musikisever kadirşinas, dilhun Fortzedelere, berhudar olunuz.

Kaderimizde hep güzeli aradık, kimi kavun çıktı kimi kelek fakat demişler ki yüzde ısrar etme doksan da olur, hisse dediğinde düşüş de olur, 60 lira temettü deme, 20 de olur.

Migros Koç'tayken mi oldu tüm bu dalavereler?

Mani kılap kartı olan herkese bakliyatlarda bir alana bir bedava vardı geçen gün.
    osman, osimhen gibi valla durdurulmazsın.

koç sattıktan sonra oldu bu olaylar.

koçta bu tarz dalavere bugüne kadar olmadı çok şükür.

Vehbi babaya rahmet olsun.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

Aramızda 20 yıl önce emekli olmayanlar da var galiba

Gençler icin paylaşıyorum.

Japonca altyazı seçeneği ile Ford ceo'sunun çin ziyareti hakkında ;)

https://youtu.be/1LOgURuanrU?feature=shared

3. ne kadar okuduğunu anlamayan varmış hayret. Migros temettu ornegini hersey temettu degil bu sekil verip burnu bktan cikmayan da var babında ve direkt nakitten verildigini gostermek icin yazdım.

4.  Alıntı Originally Posted by kribensis Yazıyı Oku
    diğer ortak amerikan ford buradan ettiği karı almak ister , koç un yabancı ortaklı şirketlerinin çoğunun temettü vermesinin bir nedeni de budur
    Aynen öyle daha önce aynını yazdı büyük ortaklar inek gibi sağıyor ky nın kara kaşına kara gözüne değil elbette
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Arkadaşlar, ortaklar, Romalılar!
    3 yıl önce, 4 yıllık borsa-faiz-altın birikimimi satıp evimi almıştım.
    Bugün de 2 yıllık birikimim için aynısını yapıp arabamı yenilemek için ödeme yapacağım.
    Bu süreçte puma, kuga, focus odaklı olarak gücümün yettiği tüm sıfır ve ikinci el araçlara baktım. 15 farklı arabayla test sürüşü yaptım. 2 kes Puma almak üzereyken caydım.
    Dün güzel bi kampanya ile 12 yıllık Micra aracımı 0 Juke ile yenilemeye karar verdim. Kampanya fiyatı, uygun oranlı kredi ve sorunlu aracımı satma konusunda Nissan çok ama çok yardımcı olduğu için Nissanı tercih ettim.
    Puma üst paketi çok beğendim, çok ama çok pahalı maalesef, aklımda puma var ama kısmet diyelim.

Ayrıca ben hisselerimi ne zaman sattıysam sağlam yükseliş oldu!
    Yine öyle olacağını düşünüyorum ve siz siz olun satmayın diyorum

Bu forumdan para kazanırken özellikle psikolojik anlamda ve yatırımcılık anlamında yazılanlardan oldukça faydalandım. Bazen psikolojimi bozduğunuz da oldu tabii ki ama ben yine de herkesi dinledim ve kendi bildiğimi yaptım!
    Herkese çok teşekkür ederim. Yollarda görüşürüz

Tekrar biriktirmek ümidiyle!
    Alırsın Nissan olursun lord yok ya böyle de olmadı .
    Biriktirirsin Ford olursun lord diye düzeltelim

6. Hayırlı uğurlu olsun Nissan Çük'ün reyz. Güzel günlerde bin. Sağa dönerken içten, sola dönerken dıştan dön, kırmızıda dur yeşilde geç.

Biz de 1.249 dan Froto aldık, şimdi 930 lira. Herkese kavun yedirdi bize de kelek bu Fort.

7. 25.90USD fiyattan aldığım FROTO'ları komple 27.20USD fiyattan bugün itibariyle verdim. Yaklaşık 3 hafta ama beklentim daha fazlaydı.

Hissede kalanlara bol kazançlar dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, ortaklar, Romalılar!
    3 yıl önce, 4 yıllık borsa-faiz-altın birikimimi satıp evimi almıştım.
    Bugün de 2 yıllık birikimim için aynısını yapıp arabamı yenilemek için ödeme yapacağım.
    Bu süreçte puma, kuga, focus odaklı olarak gücümün yettiği tüm sıfır ve ikinci el araçlara baktım. 15 farklı arabayla test sürüşü yaptım. 2 kes Puma almak üzereyken caydım.
    Dün güzel bi kampanya ile 12 yıllık Micra aracımı 0 Juke ile yenilemeye karar verdim. Kampanya fiyatı, uygun oranlı kredi ve sorunlu aracımı satma konusunda Nissan çok ama çok yardımcı olduğu için Nissanı tercih ettim.
    Puma üst paketi çok beğendim, çok ama çok pahalı maalesef, aklımda puma var ama kısmet diyelim.

Ayrıca ben hisselerimi ne zaman sattıysam sağlam yükseliş oldu!
    Yine öyle olacağını düşünüyorum ve siz siz olun satmayın diyorum

Bu forumdan para kazanırken özellikle psikolojik anlamda ve yatırımcılık anlamında yazılanlardan oldukça faydalandım. Bazen psikolojimi bozduğunuz da oldu tabii ki ama ben yine de herkesi dinledim ve kendi bildiğimi yaptım!
    Herkese çok teşekkür ederim. Yollarda görüşürüz

Tekrar biriktirmek ümidiyle!
    Alırsın Nissan olursun lord yok ya böyle de olmadı .
    Biriktirirsin Ford olursun lord diye düzeltelim
    Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Sayfa 221/680 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •