Sayfa 221/813 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. En çok göç alan illerimizden biri olan Bursa'da kapasite arttırımı değil fabrikanın taşınması gündeme gelmeli CHP gerekeni yapmalı daha etkili olmalı biçim etrafına TOKİ ve siteler yapacaksın imar vereceksin Bursa'nın içine ettiğin gibi etmeye devam edeceksin

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Hayır da bence bu haber bilinçli gönderilmiş olacakki basta satıs baskısı, sonrada son gunlerin en yüksek hacmi ile çıkış (2 kusur) yani kalan sabırlı azınlığında elindekinide hileli ve zamansız haberle alma çabası...... hisselerde çokça hile gördüm ama direk bir millet vekilinin alet olması..... ne diyelim bunuda görecekmişiz
    İşin içinde para olunca kimse kimseye acımıyor hele borsada hiç acımazlar. Bugün bu haberden dolayı dökülen olduysa, bucimde yeni olanlar dökülmüştür. Benim için Kapasite artışının hiçbir önemi yok nedenine gelince;
    1- 11,08.2015 tarihinde Kap' yapılan bildiride;
    Kapasite artışına yönelik olarak planlanan yeni klinker üretim hattı yatırımı ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yapılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu başvurumuz, Bakanlık tarafından iptal/iade edilmiştir. Hukuki süreç devam edecektir. açıklamasından birkaç gün önce bucim 4,45 civarlarında işlem görürken haberin geldiği gün 4,33 - 4,24 arası işlem görmüş, birkaç gün sonra 4,11 görmüş.hatta haberin geldiğini görmeden fiyat cazip geldiği için 4,30 civarlarından bir miktar almıştım. maalesef bir ay içresinde 4,04 civarlarında satmıştım.
    2- 11,05,2017 tarihinde Kap'a yapılan bildirimde;
    Şirketimiz tarafından yapılması planlanan Çimento Fabrikası Kapasite Artışı ve Atık Isıdan Enerji Üretim Tesisi Projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, ÇED Yönetmeliği Md.14 uyarınca Bakanlık tarafından değerlendirilerek "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" Kararı verilmiştir. haberinden birkaç gün önce 5,74- 5,81 işlem arasında işlem görmüş, haberin geldiği gün 5,83 - 5,92 görmüş elimde bir miktar yüksek maliyette bucim hissesi vardı. Çed raporu olumlu gelirse zararımı çıkarırım diye düşünmüştüm. maalesef büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ama bu sefer satmadım. o gün anladım ki Çed ve kapasite konusu hikaye aradan 6 ay geçti ses seda yok. Bucim Çed raporu onaylandığında hiç prim yapmadığı gibi aksine düşmüştür. Buğün bu haberden dolayı dökülen olduysa yazık olmuştur.
    Eğer küçük yatırımcının elindekileri almak için böyle bir haber yaptılarsa şunu unutmasınlar ağlayanın malı gülene yaramaz.

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    10 yıldır ne yaptıki ..? yeşil bursa ve çevresini görseydiniz hak verirdiniz..

evet bende çok güldüm bu yazınıza :kesin hisseyi baskılayan zihniyette CHP dir..

ağaçların yerine beton dikenleridi gördük..heleki yeşil bursayı gezereken tophaneden bakınca eskiden kiremiçilik denen yere kuleleri dikip şehrin tam kalbine hançer saplanmış gibi duruyordu..
    üç ilçesi var yıldırım osman gazi ve nilüfer buraları gezerkende (nilüfer de yaşamak bir ayrıcalıktır gülümseyin nilüferdesiniz) diye yazıyı okuyunca arkadaşa sordum kim başkan ve muazam bir mühendislik var ilçede diye malesef CHP zihniyeti varmış bozbeyde CHP miş yıldırım ve osmangazi hava alamasınız tabi uludaga çıkmaz iseniz..
    bursa çimentoyada gittim çevre olarak tamda merkezden uzak olmasına ragmen yavaş yavaş konutların yaklaşmış oldugunu gördüm..ileride bu yapılar ilerleyecek ise BUCİM burdan kaldırılması gerekir..diye düşündüm yatırımcı farklı düşünür..
    bol şanslar
    o zaman ced onaylanmayacaktı. buna onay veren meclis uyeleri ve herkimse miami demi yasıyor? onlarda sizin görduğunuzu görüyor ve ayrıca hançeri istanbulda görün bursada değil 15 milyonluk sehirde kaç tane cimento fabrikası var. ama bir milletvekilide çıkıp onaylanmış bir ced projesi için aylar sonra bu lafı etmesi heleki bilançoya 3 5 gun kala bu lafı etmesini sadece duyarlı bir yönetici feryatı olarak algılamak saflık değilse nedir? E be adam bilanço açıklansın bari ondan sonra et lafını. aylar geçmiş etmemişsin en basitinden milleti sattırmak için edilmiş laf olduğu besbelli bir açıklama. öfkemiz bu yüzden. yok hangi sehrimizde sehir planlaması varki? bursada olsun. maalesef ama durum böyle
    Son düzenleme : beşiktAŞK; 19-10-2017 saat: 11:03.

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    o zaman ced onaylanmayacaktı. buna onay veren meclis uyeleri ve herkimse miami demi yasıyor? onlarda sizin görduğunuzu görüyor ve ayrıca hançeri istanbulda görün bursada değil 15 milyonluk sehirde kaç tane cimento fabrikası var. ama bir milletvekilide çıkıp onaylanmış bir ced projesi için aylar sonra bu lafı etmesi heleki bilançoya 3 5 gun kala bu lafı etmesini sadece duyarlı bir yönetici feryatı olarak algılamak saflık değilse nedir. e be adam bilanço açıklansın bari ondan sonra et lafını. aylar geçmiş etmemişsin en basitinden milleti sattırmak için edilmiş laf olduğu besbelli bir açıklama. öfkemiz bu yüzden. yok hangi sehrimizde sehir planlaması varki? bursada olsun. maalesef ama durum böyle
    birzamanlar FB başkanı ali şen için bir şarkı yazılmıştı..?
    ben sizin babanızım ben ne dersem o olur : meclis üyeleride kim.. ülkemde başbakan başkan dahi hiçbir şey açıklamadan istifa ettiriliyorsa ..sen bugünü düşünüyorsun ben benden sonra gelecek ve türkiye cumhuriyetinde yaşayacak vatandaşların ileride bizleri gerçekten ne kadar güzel anlatacak ve anacaklardır..
    tıpkı şimdi atatürke ve silah arkadaşlarına ve lozan,da imazsı bulunan inönüye iki ayyaş deniyorsa var sen bize ne diyeceklerdir ben bunu sorguluyorum..bucim için çed olduda ne oldu 10 yıldır bilanço açıklıyorda ne oldu ..yatırımcı zarar edecemiş banane o zaman gittsin 400 tane borsada işlem gören hisse var oraya yatırım yapsın..
    şunuda belirteyim hala bucim hisselerim duruyor 1 adet hisse dahi satmadım..varsın poltikacılar ne derse desin sen şirkete bak ne yapıyor..kabız olasın tarman diyelim hisseyi yıllardır baskılayıp süründürdügün için..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. istanbul diyorsun ben 70 li yıllardaki şehrin görünümü çok daha güzeldi ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. Her seyin kucuğu seviliyor. Sehirler buyudukce dokusunu insanlığını guzelliğini ister istemez kaybediyor. Yapacak bir sey yok....................

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Her seyin kucuğu seviliyor. Sehirler buyudukce dokusunu insanlığını guzelliğini ister istemez kaybediyor. Yapacak bir sey yok....................
    malesef ortak insan ülke menfatleri degilde cep ve geçim derdine düşünce sorgulayamıyor: poltika yapanlarda zaten bunu istiyor biz burda rahat rahat oturalım diye..olan güzel ülkeme güzelim insanımıza ve tabiata oluyor elbet tabiat ana,da hesap soracaktır zaten son yıllarda hesap soruyor fakat anlayana..
    neyse bucimdeki zaat sende kabız olasın..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. https://invst.ly/5i2z-

bakalım spek zırtapozu ne yapacak ..? aşşagımı yukarımı
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 221/813 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz