Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
haddim olmadan 15 dakikalıkta flama var tabi canlı göremiyorum 15 dakika gecikmeli :)
https://invst.ly/6mk7y
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
direk yalan olmuş :)
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
galiba bu düşen piyasada bunu yapıp herkesi silkelediler..
yatırım tavsiyesi değildir
Birileri ihale kokusu almış gibi önden mallandılar, kokusu yakında çıkar, izlemeye devam
Gün sonu en yüksekten kapamak yanında pasta da güzel.
Sanırım bugün birçok kişi hisse ile vedalaştı.
Gedik yatırım tahsisli öncesi ve sonrası aldığı yüksek maliyetli malları eritmeye devam ediyor ve her geçen gün takası azalıyor.
Ata yatırım 5 şubat günü 5.800 maliyetle 131.000 lot almıştı, bugünde 5.750 maliyetle 103.000 lot aldı.
iş yatırım,ykb,meksa,yatırım alışları da güzel ve yatırım yabancı olmalı...
bugün hareket yapınca ben ya vergi dairesi karı ya da bir ihale haberi gelir dedim. Şu saate kadar gelmedi.
artık 6.000 kalıcı olarak geçilmeli...
prim de yapsa kızgınlığım geçmiyor.
yatırım al/sat tavsiyesi değildir.
Şu ayen'deki yükselişe bakar mısınız? Düşüş, el değiştirme sonrası 8 Ocak'ta 4.800 olan hisse bugün 10.000 lira olmuş.
Biz de yağ var, şeker var, un var lakin helva yapacak adam yok.
Şu grafik ve beklentiler herkesçe bilinen , alınıp satılan bir hissede olsa kurumsal ve bireysel katılım oldukça dikkat çekerdi. Lakin akdeniz güvenlik deyince millet o ne , ne iş yapar diyor.
Yer İmleri