Sn.Borsayatırım mehaba.
Siz acaba kaç maliyet ile ve ne kadar zamandır bu senet zırvasına yatırım dikkat lütfen yatırım yapmaktasınız???Senet ile ilgili tüm olumsuzlukları yazmışssınız,tekrar yazmama gerek yok zaten.Hele bir en kötü senaryo(anelt de batırdığı para dışında)halka arzları yapıp nakit yaratamasın değmeyin aşağı yönde keyfe!

Senet ile ilgili fikir beyan etmemişssiniz evet en doğrusu aslında! Negatif enerji negatif enerjiyi çeker!Ancak,eğer sizde misal sn. emekli gibi 2 yıldır senedi taşıyor iseniz ve ekside iseniz veryansın etmeniz çok normaldir.Düşünün Bizim borsamızda senetlere para bağlayan yerli yatırımcılar 1 aydan çok para bağlayamazken 2 yıl yabancı yatırımcı edası ile aslında dandik manüpülatif bir senede 2 yıl gibi uzun bir süre parasını bağlayıp ve ve paranın uyumadığı sermaye piyasalarında ekside olacaksınız!Kendisine birazcıkda olsa hak veriniz lütfen!Daha önce bende paylaşmıştım,iki yıldır maliyet iyileştirerek 2,20 maliyet ile bu saçma manüpülatör senedine para bağlamışım.Ha ben domuzdan bir kıl koparmak iyidir düşüncesi ile perde arkasındaki tanıdığım patronuna rağmen para bağladım.Dikkat bu adamı tanısanız(belkide siz tanıyor olabilirsiniz bilemiyorum)1 kuruşunuzu bu herifin senetlerine asla bağlamaz,yatırım yapmazsınız! Tuvalete dahi birlikte gitmek istemezsiniz o kadar güvenilir biridir anlayacağınız!

Neyse uzun lafın kısası bazı A grubu,B grubu,C grubu ve D grubu manüpülatif senetlere para bağlamak insanda karın ağrıları yaratıp negatif enerji sahibi olmaya yetebiliyor.Sizden de negatif yorumlara anlayış lütfen!

Teknik olarak ise çok kısa vadeli 2,54, 2,65, 2,82 asıl(orta vadeli direnç) ve 3,50 idi zaman içinde 3,27 oldu asıl dirençlerini geçemedikçe sat-allar denenebilir.(Özellikle 2,82 direnç seviyelerinden itibaren sat allar halen halka arzlar ile ilgili haberler düşmemişsse eğer! )Bu senet uzun vade de 3,25-3,27 bandını aşamadıkça asansör olmaya ve para bağlayanları kasa yapmaya devam eder! Senet için geriye kalan ve en kötü gerçekleşebilecek beklenti halka arzlarına gerekli iznin spk dan çıkmaması olabilir!Bekleyip göreceğiz!Umarım yapmayı planladığı halka arzlar için gerekli izinleri alabilir ve mağdur yatırımcıların yüzünü bir an önce güldürebilir.Merak edenler için (madem maliyetlerin iyi neden defolup senetten gitmiyorsun diye düşünülebilir) maliyetlerimi iyileştirdikçe ben,taşıdığım senet miktarını azaltarak başka senetlere kaydırıp,bir miktar bekleme maliyet zararımı kurtarmayı başardım.
Tüm forumdaşlarımın Cumhuriyet Bayramını kutluyor,Ulu Önderimiz Başbuğumuz Atatürkümüzü de rahmetle anıyorum.
Sağlıcakla kalınız.
Ytd.Değildir.
Yer İmleri