9 aylýk kar 470 bin. Son çeyrek 1.2 milyon zarar.

Software ; Metro bunu arz yapacaksa süresi 135 gün imzadan sonra . Yanlýþ mi biliyorum
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

HALKA AÇILMA SÜRECÝ
Hisse senetlerinin SPK kaydýna alýnarak borsaya kote olmasý ve iþlem görmesi için þirketlerin
karþýlamasý gereken belli baþlý koþullar bulunmaktadýr. Gerekli koþullarý saðlayan bir þirketin
halka arz süreci yaklaþýk olarak üç ile altý ay arasýnda bir zaman aralýðýný kapsamaktadýr.
Ancak þirketin halka arza hazýr olmamasý durumunda finansal tablolarýn hazýrlanmasý ve
gerekli organizasyonel iþlerin tamamlanmasý bu süreci uzatabilmektedir.
yönetmelikte bunlar yazýyor.herþey güllük gülüstanlýk olursa 3 ay.ama vertunun kap açýklamalarýný tekrar gözden geçirdim kafein yazýlýmýn halka arzýnýn 1.5 yýl uzamasýnda spk nýn bir suçu yok.kafein yazýlýmýn izahnameyi yönetim kararýyla bir kaç kez deðiþtirmesi.bu yüzden süreç tekrar baþvurularýyla uzamýþ.
yani burda üç kaðýttan çok hani bir malýn vardýr alýcý gelir fiyatta anlaþmýþsýndýr ama satmaya kýyamaz vazgeçersin havasý var.
bunda biliþim sektöründeki hisselerin oburca yükseliþleri önemli rol oynuyor.
yani bir bakýma halka arz geçikmesi þirkete yarýyor.elde edeceði gelir 2 sene öncesine göre kat be kat artacak gözüküyor.
VERTU Solo 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 460886 Yýllýk Deð%:-97
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bilanço için görüþleri rica etsem.
Yer Ýmleri