Sayfa 222/650 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tıktık Yazıyı Oku
    Mühim değil uzmanım,74-84-94-104 .....
    Bu arada bu vertuya günlük vurkaç yapmak için girdik elde kaldı.ne adi kağıtmış.ucuz diye mala girmeyin diye yazdık 2.51 deyken yine girdi ky ve 2.42 leri yokladı.galiba bedelli açıklayacak içerden haber aldı spek
    Her yıl kar ediyor temettüsünü veriyor,bedelliye neden ihtiyaç olsunki?

2.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Sn.Borsayatırım mehaba.

Siz acaba kaç maliyet ile ve ne kadar zamandır bu senet zırvasına yatırım dikkat lütfen yatırım yapmaktasınız???Senet ile ilgili tüm olumsuzlukları yazmışssınız,tekrar yazmama gerek yok zaten.Hele bir en kötü senaryo(anelt de batırdığı para dışında)halka arzları yapıp nakit yaratamasın değmeyin aşağı yönde keyfe! Senet ile ilgili fikir beyan etmemişssiniz evet en doğrusu aslında! Negatif enerji negatif enerjiyi çeker!Ancak,eğer sizde misal sn. emekli gibi 2 yıldır senedi taşıyor iseniz ve ekside iseniz veryansın etmeniz çok normaldir.Düşünün Bizim borsamızda senetlere para bağlayan yerli yatırımcılar 1 aydan çok para bağlayamazken 2 yıl yabancı yatırımcı edası ile aslında dandik manüpülatif bir senede 2 yıl gibi uzun bir süre parasını bağlayıp ve ve paranın uyumadığı sermaye piyasalarında ekside olacaksınız!Kendisine birazcıkda olsa hak veriniz lütfen!Daha önce bende paylaşmıştım,iki yıldır maliyet iyileştirerek 2,20 maliyet ile bu saçma manüpülatör senedine para bağlamışım.Ha ben domuzdan bir kıl koparmak iyidir düşüncesi ile perde arkasındaki tanıdığım patronuna rağmen para bağladım.Dikkat bu adamı tanısanız(belkide siz tanıyor olabilirsiniz bilemiyorum)1 kuruşunuzu bu herifin senetlerine asla bağlamaz,yatırım yapmazsınız! Tuvalete dahi birlikte gitmek istemezsiniz o kadar güvenilir biridir anlayacağınız! Neyse uzun lafın kısası bazı A grubu,B grubu,C grubu ve D grubu manüpülatif senetlere para bağlamak insanda karın ağrıları yaratıp negatif enerji sahibi olmaya yetebiliyor.Sizden de negatif yorumlara anlayış lütfen! Teknik olarak ise çok kısa vadeli 2,54, 2,65, 2,82 asıl(orta vadeli direnç) ve 3,50 idi zaman içinde 3,27 oldu asıl dirençlerini geçemedikçe sat-allar denenebilir.(Özellikle 2,82 direnç seviyelerinden itibaren sat allar halen halka arzlar ile ilgili haberler düşmemişsse eğer! )Bu senet uzun vade de 3,25-3,27 bandını aşamadıkça asansör olmaya ve para bağlayanları kasa yapmaya devam eder! Senet için geriye kalan ve en kötü gerçekleşebilecek beklenti halka arzlarına gerekli iznin spk dan çıkmaması olabilir!Bekleyip göreceğiz!Umarım yapmayı planladığı halka arzlar için gerekli izinleri alabilir ve mağdur yatırımcıların yüzünü bir an önce güldürebilir.Merak edenler için (madem maliyetlerin iyi neden defolup senetten gitmiyorsun diye düşünülebilir) maliyetlerimi iyileştirdikçe ben,taşıdığım senet miktarını azaltarak başka senetlere kaydırıp,bir miktar bekleme maliyet zararımı kurtarmayı başardım.

Tüm forumdaşlarımın Cumhuriyet Bayramını kutluyor,Ulu Önderimiz Başbuğumuz Atatürkümüzü de rahmetle anıyorum.

Sağlıcakla kalınız.

Ytd.Değildir.

borsadaki 500 kusur senetden zaten 400 450 civarı bu dediginiz patronlara sahip. o yüzden bu senede özgü degil bunlar..

maalesef borsamızda gercekten kurumsallasabilen 50 tane sirket ya cıkar ya cıkmaz.. bazı sirketler kurumsal bile olsa maalesef tahtadaki olan oyuncular yada tahtaya zaman zaman giren oyuncular sıkıntıda yaratabiliyor.

kendi adıma buralara yakın maliyette cok az hisse senedim var sirkette dahada yeni aldım 1 ay olmadı..

bekledigim sey 3. ceyrek bilancosu sonrası. ona göre pozisyonumu belki artırırm belkide cıkar giderim.alacagım zaten max. portfoyumn yuzde 5i olur..

benim söylemek istedigim sey su . bu senet zamanında 250 lerden 570e kadar cıkmıs zaten daha ne bekleniyordu. sonrada cesitli olumsuzluklarla basladıgı yere dönmüs ve buralarda epeyde yataya baglamıs..

senedin 2 sene yataya baglaması ve endeksde olusan cıkısa tepki vermemesi bundan sonrada sürekli böyle gidecegini göstermez.

senedin onundeki beklenti istirak halka arzları bunlarla ilgili gelisme oldukca iyi olmaıs beklenebilir. gelismeleri takip etmek gerek. bu gelismeleri görüp topige foruma gelip gelismelere yada teknik analize baglı fikir beyan edenlere karsı olumsuz tavır takınılmaması lazım..
    Son düzenleme : borsayatırım; 29-10-2017 saat: 16:26.

3.  Alıntı Originally Posted by tıktık Yazıyı Oku
    Mühim değil uzmanım,74-84-94-104 .....
    Bu arada bu vertuya günlük vurkaç yapmak için girdik elde kaldı.ne adi kağıtmış.ucuz diye mala girmeyin diye yazdık 2.51 deyken yine girdi ky ve 2.42 leri yokladı.galiba bedelli açıklayacak içerden haber aldı spek
    vurkac icin maalesef dogru kagıt bu degil. buna kısa vade girenleri her daim carparlar zaten bi sekil.de ben sirketin ucuz yada pahalı olduguyla ilgili fikir asla beyan etmedim. bence bilancosu o kadar iyi degil zaten.

şirketle ilgili tek beklentim 3. ceyrek bilancosu sonrası iştirak halka arzları ile ilgili gelismeler..

bedelli ile ilgili speklik bi durum nasıl var onu anlamadım..

satılan mal citideki mal bu mal zaten halka arzdan beri toplu olarak ordaydı.

sunu deseniz anlarım patron bedelli yapabilir o yüzden para koymak istmeiyor citideki lotları sattı diye bir fikir deseniz olabilirdi..

ama finans satıslarının spekle alakası yok.. burda düsünülmesi gereken. finanstan satılan malı alan kim? malı alanların yapmak isteyecekleri nelerdir

4.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    Verusaturk Girişim SYO, iştiraki Kafein Yazılım'ınn halka açılma yöntem ve şartlarının yeniden belirledi

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Şirketimizin %39 pay oranı ile iştiraki konumundaki Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 18.09.2017 tarih ve 2017/11 sayılı toplantısında, şirketin halka açılma yöntem ve şartlarının aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmesine,

1) 50.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde olmak üzere; Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 11.000.000 TL'den, tamamı nakit karşılığı olarak, 18.000.000TL'ye artırılması, artırılan 7.000.000 adet 1 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline yazılı payların, mevcut ortaklarımızın yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle halka arz edilmesine,
    2) Halka açılma süreci kapsamında daha önce 26.05.2016 tarihinde imzalanan "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim Sözleşmesi" sonlandırılmak suretiyle, yeni şartlar çerçevesinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin Yetkili Kuruluş olarak belirlenmesine ve "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim" sözleşmesi imzalanmasına,
    3)Bu kapsamda SPK ve Borsa İstanbul nezdinde yapılan başvuruların yenilenmesine,

karar verilmiştir.

en son halka arz kap haberi geçen ayın 19 da gelmiş, üzerinden 1 aydan fazla geçmiş
    spk dan cevabın gelmesi ne kadar sürüyor ortalama ?
    eskilerde ortalama 45 günde sonuclanırdı bu gibi durumlar

5.  Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    Her yıl kar ediyor temettüsünü veriyor,bedelliye neden ihtiyaç olsunki?
    yeni yatırımlar.

iştiraklerinin sermaye artırımları.

aklıam gelen 2 neden. şirketin nakit akısında sıkıntı var gibi duruyor.

bedelli yapar yada yapmaz demiyorum.

yaparsa bu 2 neden yada daha fazlası icin yapabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    yeni yatırımlar.

iştiraklerinin sermaye artırımları.

aklıam gelen 2 neden. şirketin nakit akısında sıkıntı var gibi duruyor.

bedelli yapar yada yapmaz demiyorum.

yaparsa bu 2 neden yada daha fazlası icin yapabilir.
    İştiraklerin sermaye arttırımı için kaynağı zaten vardı.önceki 2 senenin karının hepsini dağıtmadı.anel ve gerel satışlarıylada yine şitkete sermaye girişini sağladı.halka arzdan gelen paranın bir kısmıyla smartiks ve kafeine yatırım yaptı.

7. Kafein sermayesini 11 den 18 cikarscak ve nakit karşılığında yani 7 milyon lazim degilmi sirkkette para yok hisse satmasi normal bir durum.. ayroca kafein geçen seneden biri yüzde 200 buyumis bir şirket buda piyasa degerinide katlandigini gösterisi 7 milyon adet hisse kaç tl den halka arz edecekleri çok önemli sirkkete çok ciddi para girişi olabilir halka arz gerçekleşirse kendi adıma ben sabırlı olacağım şirkete para girmezse büyüyemez verusa holding piyasa degeri 300 milyon dolar vertu ise 30 milyon dolar ortada bir yanlış var ya holding çok pahalı ama daima alış gelmekte yada vertu çok ucuz insallah herkezi mutlu eder kolay para kazanmıyoruz bizlerin parası helal

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bedelli yapma durumu mu var ? Bir bu eksikti. 3yıla girerken bir de bunu mu görecegiz belki de olur . Bu ne ya? Nasıl şanssızlık ?

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 222/650 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •