Sayfa 221/650 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Exclamation

Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    bu arada ben sirketle ilgili alım yada satım konusunda hicbir fikir beyan etmiyorum.

istedigin istedigi yerden alır satar yada bekler.

ama kendi verdigi karar sonucu gelipde burada yorum olarak sürekli aynı seyleri yazdıkca forumun ana amacı olan bilgi temel yada teknik analize dayalı yorumlar olmuyor. cünkü gecmis sayfalarda mesela gecen hafta teknik analizle yorum yapana gereksiz yazılar cok oldu.

adam teknik olarak paylasım yapıyor.

altına tühh ben 2 senedir bekliyorum birsey olmaz.

ben 50 lot sattım o lotlar ahlı alana yar olmaz..

uyanın beyler..

74 yıl once ...

yarın cumhuriyet ilan edildi..

hepimizin bayramı kutlu olsun..
    bence 20 yul geride kalmışsınız.cumhuriyetin 94. Yılı yarın.uyanın artık.
    yazılarınız bayağı hoş.benim borsa yatırım uzmanım olur musunuz?

2. dikkatsizlik soucu yazmısım 74ü o konuda haklısınız..

siz cok uyanıksınız hakikaten..

uzmanı forumlarda degil çalıstıgınız kurumda arayın..

3.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Kıymetli kardeşim sana ve diğer forum arkadaşlarıma olumsuzluk vermek istemem kusura bakmayın.Çok hevesli ve heyecanlı olduğun için tolerans ve tahammül sabırla başarıyı getirir yoksa yıpranırsın.Sen kendi bildiğin yoldan giderken mutlak doğruları dayatmadan ve akıl vermeden önüne bakmalısın ha sıkılırsan da okumazsın.Olumsuzluk yok ifadelerimde ihtiyacı olana ihtiyacı kadarı var.Seni de okuyoruz diğer yazarları da Leh’te yazılan kadar aleyhte yazılar olur bu kadar tepkiye herkese cevap vermeye mecbur hissetme zaten saçma bir iş haklısın bilgi konuşmalı dedikodudan ötesi maalesef olamaz keşke bilebilseydik sizler iyimser tahminleri sıralıyorken yaşanan öyle değil.Değerli Borsa yatırım sizin gibi düşünmeyenler olabilir değil mi?Ben size saygı duyuyorum fikriniz bu benimde hissiyatım bu uzatılacak bir mesele değil adamlar ne yaparsa yapıyor dediğin doğru ekranı kapat bak keyfine.İyi akşamlar.Bol kazançlar.
    benim hisse hakkında su anda iyimser yada kötümser fikrim yok. sadece gecen hafta olanlarla ilgili yorum yazdım..

kendi acımdan bilanco sonrasına bakıyorum..

duruma göre olan/olabilecek pozisyon ayarlamamı yapacagım.

4.  Alıntı Originally Posted by tıktık Yazıyı Oku
    bence 20 yul geride kalmışsınız.cumhuriyetin 94. Yılı yarın.uyanın artık.
    yazılarınız bayağı hoş.benim borsa yatırım uzmanım olur musunuz?
    düzelttim hızlı yazarken yaptıgım hatamı..

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun tekrar bu vesileyle

5. Verusaturk Girişim SYO, iştiraki Kafein Yazılım'ınn halka açılma yöntem ve şartlarının yeniden belirledi

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Şirketimizin %39 pay oranı ile iştiraki konumundaki Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 18.09.2017 tarih ve 2017/11 sayılı toplantısında, şirketin halka açılma yöntem ve şartlarının aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmesine,

1) 50.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde olmak üzere; Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 11.000.000 TL'den, tamamı nakit karşılığı olarak, 18.000.000TL'ye artırılması, artırılan 7.000.000 adet 1 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline yazılı payların, mevcut ortaklarımızın yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle halka arz edilmesine,
    2) Halka açılma süreci kapsamında daha önce 26.05.2016 tarihinde imzalanan "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim Sözleşmesi" sonlandırılmak suretiyle, yeni şartlar çerçevesinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin Yetkili Kuruluş olarak belirlenmesine ve "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim" sözleşmesi imzalanmasına,
    3)Bu kapsamda SPK ve Borsa İstanbul nezdinde yapılan başvuruların yenilenmesine,

karar verilmiştir.

en son halka arz kap haberi geçen ayın 19 da gelmiş, üzerinden 1 aydan fazla geçmiş
    spk dan cevabın gelmesi ne kadar sürüyor ortalama ?

6.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    abi her mesajınız olumsuz.

acıkcası belli süre sonra itici oluyorsunuz. elinizde mal varsa ya bilgiye dayalı yorum yazın yada sessizce izleyin bence..

yok 2 sene bekledim yok zarara aldım yok söyle yok böyle...

kendi adıma ben sıkıldım bu topikde bu tür mesajlar okumaktan..

hissenin düsme nedenleri..

anelt oalyı.

gerel olayı.

hissenin sahiplerinin nakit sıkıntısı..
    hissenin istiraklerinin gerceklesemeyen halka arzı.

bunlar hakkında somut veriler varsa elinizde konusalım..

ama ben aldım 2 sene oldu gitmiyor düsüyor lanet olsun buna vs vs bu tür yorumlar acıkcası benim acımdan hicbir anlam ifade etmiyor.
    Sn.Borsayatırım mehaba.

Siz acaba kaç maliyet ile ve ne kadar zamandır bu senet zırvasına yatırım dikkat lütfen yatırım yapmaktasınız???Senet ile ilgili tüm olumsuzlukları yazmışssınız,tekrar yazmama gerek yok zaten.Hele bir en kötü senaryo(anelt de batırdığı para dışında)halka arzları yapıp nakit yaratamasın değmeyin aşağı yönde keyfe! Senet ile ilgili fikir beyan etmemişssiniz evet en doğrusu aslında! Negatif enerji negatif enerjiyi çeker!Ancak,eğer sizde misal sn. emekli gibi 2 yıldır senedi taşıyor iseniz ve ekside iseniz veryansın etmeniz çok normaldir.Düşünün Bizim borsamızda senetlere para bağlayan yerli yatırımcılar 1 aydan çok para bağlayamazken 2 yıl yabancı yatırımcı edası ile aslında dandik manüpülatif bir senede 2 yıl gibi uzun bir süre parasını bağlayıp ve ve paranın uyumadığı sermaye piyasalarında ekside olacaksınız!Kendisine birazcıkda olsa hak veriniz lütfen!Daha önce bende paylaşmıştım,iki yıldır maliyet iyileştirerek 2,20 maliyet ile bu saçma manüpülatör senedine para bağlamışım.Ha ben domuzdan bir kıl koparmak iyidir düşüncesi ile perde arkasındaki tanıdığım patronuna rağmen para bağladım.Dikkat bu adamı tanısanız(belkide siz tanıyor olabilirsiniz bilemiyorum)1 kuruşunuzu bu herifin senetlerine asla bağlamaz,yatırım yapmazsınız! Tuvalete dahi birlikte gitmek istemezsiniz o kadar güvenilir biridir anlayacağınız! Neyse uzun lafın kısası bazı A grubu,B grubu,C grubu ve D grubu manüpülatif senetlere para bağlamak insanda karın ağrıları yaratıp negatif enerji sahibi olmaya yetebiliyor.Sizden de negatif yorumlara anlayış lütfen! Teknik olarak ise çok kısa vadeli 2,54, 2,65, 2,82 asıl(orta vadeli direnç) ve 3,50 idi zaman içinde 3,27 oldu asıl dirençlerini geçemedikçe sat-allar denenebilir.(Özellikle 2,82 direnç seviyelerinden itibaren sat allar halen halka arzlar ile ilgili haberler düşmemişsse eğer! )Bu senet uzun vade de 3,25-3,27 bandını aşamadıkça asansör olmaya ve para bağlayanları kasa yapmaya devam eder! Senet için geriye kalan ve en kötü gerçekleşebilecek beklenti halka arzlarına gerekli iznin spk dan çıkmaması olabilir!Bekleyip göreceğiz!Umarım yapmayı planladığı halka arzlar için gerekli izinleri alabilir ve mağdur yatırımcıların yüzünü bir an önce güldürebilir.Merak edenler için (madem maliyetlerin iyi neden defolup senetten gitmiyorsun diye düşünülebilir) maliyetlerimi iyileştirdikçe ben,taşıdığım senet miktarını azaltarak başka senetlere kaydırıp,bir miktar bekleme maliyet zararımı kurtarmayı başardım.

Tüm forumdaşlarımın Cumhuriyet Bayramını kutluyor,Ulu Önderimiz Başbuğumuz Atatürkümüzü de rahmetle anıyorum.

Sağlıcakla kalınız.

Ytd.Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    Verusaturk Girişim SYO, iştiraki Kafein Yazılım'ınn halka açılma yöntem ve şartlarının yeniden belirledi

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Şirketimizin %39 pay oranı ile iştiraki konumundaki Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 18.09.2017 tarih ve 2017/11 sayılı toplantısında, şirketin halka açılma yöntem ve şartlarının aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmesine,

1) 50.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde olmak üzere; Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 11.000.000 TL'den, tamamı nakit karşılığı olarak, 18.000.000TL'ye artırılması, artırılan 7.000.000 adet 1 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline yazılı payların, mevcut ortaklarımızın yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle halka arz edilmesine,
    2) Halka açılma süreci kapsamında daha önce 26.05.2016 tarihinde imzalanan "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim Sözleşmesi" sonlandırılmak suretiyle, yeni şartlar çerçevesinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin Yetkili Kuruluş olarak belirlenmesine ve "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim" sözleşmesi imzalanmasına,
    3)Bu kapsamda SPK ve Borsa İstanbul nezdinde yapılan başvuruların yenilenmesine,

karar verilmiştir.

en son halka arz kap haberi geçen ayın 19 da gelmiş, üzerinden 1 aydan fazla geçmiş
    spk dan cevabın gelmesi ne kadar sürüyor ortalama ?
    Bedelli bedelsiz ve temettüde 1-2 ay içinde cevap geliyor.Ama yeni halka arzda halka ırzlara maruz vermemek için bu süreyi aşabiliyor.eski spk olsaydı şuan çoktan işlem görürlerdi.

8.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    dikkatsizlik soucu yazmısım 74ü o konuda haklısınız..

siz cok uyanıksınız hakikaten..

uzmanı forumlarda degil çalıstıgınız kurumda arayın..
    Mühim değil uzmanım,74-84-94-104 .....
    Bu arada bu vertuya günlük vurkaç yapmak için girdik elde kaldı.ne adi kağıtmış.ucuz diye mala girmeyin diye yazdık 2.51 deyken yine girdi ky ve 2.42 leri yokladı.galiba bedelli açıklayacak içerden haber aldı spek

Sayfa 221/650 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •