Teknik analiz bu hisse için yok hükmünde hiçbir analiz tutmadý kimse bunlarýn sebebi hisse yi ve yatýrýmcýyý zor durumda býraktý bir yýldýr yatýrýmcýsýný üzdü.
Teknik analiz bu hisse için yok hükmünde hiçbir analiz tutmadý kimse bunlarýn sebebi hisse yi ve yatýrýmcýyý zor durumda býraktý bir yýldýr yatýrýmcýsýný üzdü.
teknik analiz neden yok hükmünde olsun...2.66 geçince aldým ben..2.39 altýnda stop yapacam..teknik analiz bunu söylüyor..
2.66 hayýrlý olsun sanýrým 2.50 kapattý bu hisse ikili dip te yapmýþtý düþeni de kýrmýþtý 2.66 dirençti 2.77 de dirençti bu hisse de teknik analiz yoktur uzuncu olmadýðýnýz için sevinin nihayetinde trader stop koyar gider.4 civarý maliyetliler bugünde söylenen resmî haberlere inanýp buradalar.Teknik analiziniz sonucu fiyatý kazanmanýzý dilerim.
https://uk.tradingview.com/x/XaBOGT0A/
teknik neden lazým kýsaca özetlemeye çalýþtým..
Yorumlarda okuyorum herkes nalet etmiþ . Zarardan çýkan çok bugün . Maliyetime geleyim çýkmaknistiyorum . Ýnsanýn psikolojisi bozuluyor . Ytd
78073672-7E3F-4A28-AC68-0A167B1CEEAB.jpg
Evet çok açýk deðil mi herþey
Finans tahtanýn içine etmiþ
Bende teknik olarak bakýyorum ve Vertu'da teknik hep iþlemiþtir. Büyük bir ihtimal Patron citideki malýný sattý veya citi beklemekten býktý 2,3 milyon malýný sattý ve kaðýttan cýktý. kýsada zengin olunmaz ama orta vadede potansiyeli olan bir firma. bir iki kap haberine bakar. ama lütfen dediklerimden etkilenip yatýrým yapmayýn, araþtýrýn, soruþturun ve öðrenin. her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
Grafik haftalýk olup, orta vadeli hayalimdir.
![]()
Yer Ýmleri