Sayfa 222/699 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bistin en adi ve aşağılık şirketi ancak geçen yıllarımı bedelini almadan yakasından düşmeyeceğim biline

2. Bir şirkette hiçmi omurga,onur,şeref,haysiyet olmaz

3. Tahtacı patron 100 fiboda üçgeni yapmışın abcd tamam e yi de şimdi yapıyorsun az uğraştırmada beni esen gibi ekmeğimize bakalım patronnn reissss.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Tahtacı patron 100 fiboda üçgeni yapmışın abcd tamam e yi de şimdi yapıyorsun az uğraştırmada beni esen gibi ekmeğimize bakalım patronnn reissss.
    Sen burada yenisin herhalde kardeş bilmiyormusun bu hırsızın kâğıdı teknik bilmez

5. Yaparım ya da yapamam yarından itibaren trade kararı aldım.

6. Alçağın kâğıdı yine alçalıyor bakk

7. Bu kadar stresle ilk tavanda çıkar bu millet yahu izlemeyin tahtayı bu ne böyle son sayfaların alayı kağıda kaptırmakla geçmiş teknik bilgi vs.hiçbirşey yok maşallah sövdümü artıyorsa bizde sövelim tahtaya.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bu kadar stresle ilk tavanda çıkar bu millet yahu izlemeyin tahtayı bu ne böyle son sayfaların alayı kağıda kaptırmakla geçmiş teknik bilgi vs.hiçbirşey yok maşallah sövdümü artıyorsa bizde sövelim tahtaya.
    Sövmüyorum gerçeği yazıyorum senin tekniğide göreceğiz yakında sende söversin gerçekten yatırım yaptıysan

Sayfa 222/699 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •