Sayfa 222/1004 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    12x tl bazında mı 12x usd bazında mı 12x endex bazında mı bir de o var.

mesele 12x kazanmaksa sadece 2 liradan usd alan bile 15x yapmış gerçekden kar mı şimdi bu ?
    Bir çok kişi kendini kandırıyor getiri konusunda.Ayşe teyzenin kolundaki bileziklerde 15 x yaptı geçmiş 3-5 senede önemli olan bir bileziği 12 bilezik yapabilmek değil midir ?
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...41065&page=909

O kesmezse bu var bir de.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=496

Zaten USd bazında getiri elde edilemiyorsa bir sonraki analize yatırılabilecek sermaye falan kalmaz
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    12x lik hisseyi bilmem ama burada altın,usd bazında 12x yapabilecek kişi sayısı 12 den azdır.

Kaderde ne varsa o gelir başa
    Geriye doğru bakarsak vururuz başı taşa
    Hayal kurmak iyidir hep umut içinde yaşa
    Amacın 12x ise tek lokma şart mıdır ?böl şeşe cara

dün yazmıştım sildim gene yazıp gene sileyim
    bir arkadaşım çok şiir hoş olmayabilir yazmış idi.

siz dört demişsiniz ben de 4-5
    evet şiir olmamış

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tek hissede 12x bulacağına

4 seferde 3x hisseleri bul

Halka arzlardan üçbeş tavan yapanlar sayılıyor mu

Limak tavanı bozmuş yarın makarnaya dikkat etmek lazım
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    düzeltmenin sonuna geldik benim graflarda 2.90 kanal dibi diye belirtmiştim 2 gün önce beklentilerimde ,
    yalnız tl altı 9000 altı bir gösterileceğini düşünüyorum psikoljik olarak yanıla bilirim.

sn sindoma ben bu yazdığınız son satırdan umutluyum. başarılar.

( bizamanlar dış kulvardan yavuzhan gelirdi ama şimdiye kadar çoktan ölmüştür )
    8348 de 26.01.2024 tarihinde kalan gap var. Neye pozisyon alınıyorsa eğer bu gap kapanırsa taşınabilecek pozisyonlar alınmalı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    yapma ZDX çok var dedin kaybettin elde veri istatistik yok ama ve lakin %10-15 i geçmez diye düşünüyorum ..nbelki o kadar bile olmayabilir
    bir daha düşün derim x12 den bahsediyoruz ..kıytırık kağıtlara yatırılan küçük paralardan bahsetmiyorum

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Halka arzlardan üçbeş tavan yapanlar sayılıyor mu

Limak tavanı bozmuş yarın makarnaya dikkat etmek lazım
    sayılırda yeni arz olanlar değil. yani arz olmuştur düşmüştür aldıklarına eklemişindir ozaman.

makarnadan 15 20 bira gelse iyidir

7. günün pırasası amiral
    yazdık alışa, yiyorsa ver pala

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yapma ZDX çok var dedin kaybettin elde veri istatistik yok ama ve lakin %10-15 i geçmez diye düşünüyorum ..nbelki o kadar bile olmayabilir
    bir daha düşün derim x12 den bahsediyoruz ..kıytırık kağıtlara yatırılan küçük paralardan bahsetmiyorum
    O kalibre de olanın sosyal medyadaki Hüstadlar gibi bunu anlatacağını falan mı sanıyorsun. Gıkını çıkarmaz bunu yapabilecek olan. Anlamazsın şaşar kalırsın.

Bu topicde genelde olan bakış açısı ve psikoloji ile bu pek mümkün değil tabii ki.

Sayfa 222/1004 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •