Sayfa 223/470 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    Müjdat kardeşimin (!) telefonunda hisse net hep açık. An be an okuyor. Planları burada yazıp da, tedbir mi aldıralım? Var elbet planımız. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var misali. Kainatın en büyük gücü arkamızda evvel Allah. Endişe yok. Benim maliyet 6 tl den başlar. Maliyet düşürdük biraz ama. Tabi 10 kuruşlara gelince alacak para kalmadı. Olsun. Bazan her şerde bir hayır da ararız biz. Murat bey. Yatırımcının dostu. Kurtarıcı. Keşke her kot dışı senette olası adam. O gümrük memuru oldu. Girenden çıkandan gümrük vergisi tahsil ediyor. Ama biz her an gümrük birliğine girmek üzereyiz. Müjdatın hisseleri iflasla düşmez. Bak konuya hakim değilsin. İflas eden grup şirketi genpower jeneratör. Adamın genyh da 20 tl a grubu hissesi var. Dolayısı ile genyh yı yönetiyor. Genyh nın genpower jeneratörde a grubundan tut, 91.7 b grubu hisseye kadar hakimiyeti var. Genpower jeneratörün genel kurulunda bir başına genyh adına genel kurul oluşturup kendini yönetici atıyor. Eee gengayrimenkulun %100 ü Prıl ın %100 ü genpower holdingin a grubu 100.000 hissesi. Tam ballı börek. O a grubu ona fayda etmeyecek. Var 3-5 girişim. Hayırlısı ile muradımız tez olacak. Mağdur olmuş yatırımcılara gelince. Biz kefeni yırtınca, aynı kefenin içinden onlar da otomatikmen çıkıyor zaten. Biz kendimiz için yırtınırken dolayısı ile onlar için de sonuç alıyor olacağız. Haa gel vatandaş senin için çabamız var. *****n kızlık soyadı yazılı mektup yolla. And iç. Çay iç. Üstüne de şu kadar para yolla demeyince, hali ile ulan bunlar Müjdata mı çalışıyor denilebilir. Haklıdırlar. Bizim millet kendisini yolmayanı sevmez. Ye Te De

Peki sagol Unal.

Birincisi Murat'in burda yarattigi sirke en fazla karsi cikan bendim. Ama adamin emeginin de bir sekilde karsiliginin verilmesi lazim. Kendi safiniza cekmeniz o kadar zor muydu?

20 tane A Grubu hissesi onemli degil. Onlarin oranlari onemli sirketin tuzugunde.

B Grubu hisseleri hic onemli degil. Bosu bosuna B Grubunu niye sayip duruyorsunuz anlamadim. O imtiyazli hisseler ile sirketin kontrolu olan Patronu mu devre disi birakarak cozum ureteceksiniz?

Maliyet kac ve toplam lot ne kadar. Daha once forumlarda yazmistin bunlari, arattirip buldurma simdi. Yazmayacaksan ne kadar para gomdun buraya onu yaz.

ünal Guest
    666 niye ısrar ile senet miktarıma ve gömdüğüm paraya taktın? Mku 1 milyon gömdü. Servetinin 6 da 1 ini. Meteak 4 bin gömdü. Servetinin tümünü. Nedir senin ölçü? Genel kurulda b grubu önemli. A grubu yönetimde aday gösterme ve 1 e 1milyon oy hakkı var yönetim seçiminde. İbrada yok oy hakkı. Ana sözleşme yasaya aykırı zaten. 1 a grubu senedin azami 15 oy hakkı olabilir yasal olarak. Selamlar
    Son düzenleme : ünal; 11-01-2018 saat: 11:57.

Benim bir olcum yok, umurumda da degil. Ama sen herkesin lotunu sayiyorsun da kendi lotunu sorunca niye delleniyorsun?

Ben burda MKU haric, senin de onun da baskasinin da parasinin gitmesine sevinemem bu sahtekara.

Ama ortada gercekler var:

1. Yapilmamasi gereken inatlasmayi yaptiniz, patron size takti.
    2. Patron 2013 senesinden beri herkeze takti.
    3. Sirket iflas etti.

Oyunda Patronun 3 artisi var, sizin 2 eksiniz var. Elinizdeki lotlar ve para onemli degil. Ileri goruslu olsaydiniz bu duruma dusmezdiniz zaten, simdi yazdiginizin niye onemi olsun ki?

"Patronu altedeceginiz" hikayeniz... hikaye. 10 sene harcarsiniz, yine hikaye kalir. Mantikli olani oturup adamla birlikte bir cozum uretmeye calismak degil mi?

5. Evet, bu işin yolu patron ile olmaktan geçiyor...
    Adam milyon dolarlar harcamış bu aşmaya gelmiş. Elinizde birkaç B grubu hisse var diye şirket sizin olur mu sizce? Hayal kuruyorsunuz.
    Ben olaya şöyle bakıyorum. Ortada geçmişi olan bir şirket var. Durumu malum. Patron bizi bu şirkete öyle veya böyle ortak etti. Ve ben sadece hisse aldım. Şirketi patron kurdu, çabaladı, geliştirdi, işler rayından çıksa da kefaleti de kendi verdi, benden para da istemedi, durumu düzeltmek için uğraşıyor veya havlu attı... İş bitti ise beni de batırır, işleri düzletir de bizim ortaklığımızı da devam ettirirse o zaman bana faydası olur.
    İşlerin düzelmesi için şikayette bulundum. Ama şirketin lehine olacak şekilde beyan verdim. Asla patronu karalayıcı tek söz etmedim. Hatta kendisinin, şirketin ve bizim zarara uğratıldığımızı beyan ettim. Müsebbibi olarak patronu göstermedim. Niye göstereyim??? Şimdi araştırma komisyonunda. Umarım hak yerini bulur.
    Yönetimi ele geçirme planlarını bırakın artık. Hayal kuruyorsunuz gibime geliyor...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
    Türk ceza kanununun bazı maddelerinden hüküm giyenler, halka açık şirketlerde yönetici olamazlar. İmtiyaz kullanamazlar. Ben paramı kaptırdığım adama üstüne bir de yalakalık mı yapacağım. Hadi oradan be.

Kopruyu gecene kadar bazen Ayiya Dayi demek mantikli olmaz mi?

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kopruyu gecene kadar bazen Ayiya Dayi demek mantikli olmaz mi?
    Açlıktan ölürüm, lokma ekmek için ayıya dayı demem. Bir kere deyince zaten rahmetli anama hakaret olmaz mı? Ayının bacısı da ayıdır.

Sayfa 223/470 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •